Leirnátok a tapasztalatotokat akik már szóbeliztek, atlaszt lehetett használni töri, föci? Törinél segitett a forrás? Segitőkészek voltak a tanárok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 15:13
1/3 anonim válasza:
Törit tavaly csináltam. Képzelj el egy olyan gyereket, aki töriből soha életében nem tanult, mindig kettes volt belőle, utálta, és abszolút évezredes tévedések is voltak nála. Ez voltam én. A szóbelin viszont rengeteg forrást adnak, atlaszt természetesen lehetett használni, és ilyenkor segítenek a tanárok. Ha látják hogy nem megy, a szádba rágják a megoldást. 40%-al hármas lett, ez lett a legrosszabb érettségim, többi mind 5-ös, de én soha nem tudtam töriből semmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi remélem én is összehozok valamit .
2013. jún. 20. 15:45
3/3 anonim válasza:
Lehet használni az atlaszt, ez nem tapasztalat kérdése, hanem a 40/2002-es OM rendeletben van leírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!