Forrásokból, meg atlasszal milyen történelem érettségit lehet írni sztetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 21:48
1/17 A kérdező kommentje:
*legjobb esetben
2013. máj. 6. 21:48
3/17 anonim válasza:
Igen, gyenge négyest, nekem kisérettségin volt ez, semmit nem tanultam és az atlaszt használtam meg a forrásokat, és 63 % lett. :)
Bár én elégedett voltam, mert nem a törit viszem tovább, de örültem neki :D
4/17 anonim válasza:
80–90%-ot is akár, ha megvan a józan paraszti eszed. Olvasd el azt is, hogy mire adnak pontot az esszékben, az is fontos forrás!
5/17 A kérdező kommentje:
:D jaja nekem négyek már jó lenne, 5öst túlzásnak tartom
2013. máj. 6. 21:58
6/17 anonim válasza:
Meg lehet írni normálisra, csak rengeteg idő menne el szerintem a keresgéléssel.
7/17 anonim válasza:
80% felett is lehet simán írni, úgy hogy lényegi tudásod nincs. Legalábbis nekem sikerült próbaérettségin és biztos nem azért, mert egy zseni vagyok vagy valami. Persze a feladatoktól is függ, meg a szerencsédtől.
8/17 anonim válasza:
Nekem tavaly 86% lett úgy, hogy csak a forrásokat és az atlaszt használtam. Igaz, évközben mindig tanultam rendesen, de külön az érettségire nem.
9/17 anonim válasza:
És azt nem tudjátok esetleg hogy középszinten végig lehet használni az az atlaszt feladatoknál és eszéknél is?Kronologiát is lehet használni ami az atlasz hátuljába van? Nem szólnak érte?
10/17 anonim válasza:
Lehet, elejétől a végéig. Mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!