Tóparti Gimnázium, Székesfehérvár. Vélemények?
Felvettek grafikára.
nem tudjátok ki lesz az ofő? :D
Engem is grafikára:D
Fiú vagy vagy lány?:P:D
Én is tópartis vagyok. Én speciel nagyon szeretek ide járni, egyáltalán nem olyan stréberképző, mint mondják. Előfordul, hogy sokat kell tanulni, de az esetek 70%-ban úgy van reggel is a táskám, ahogy délután leraktam, mikor hazaértem. Néhány tanárnál van szigor, de nagyon durván.
Fezó (Fekete Z.) nagyon nagyon jó arc, szerintem a legjobb tanár a suliban. Nekem törit tanít, és megszerettette velem ezt a tárgyat, most ott tartok, hogy majd emelt törit akarok tenni :)
Vannak napok, amikor jobban szidom ezt a sulit, mint egy kocsis, de aztán rájövök, hogy le kell sz*rni, és probléma mentes minden. :D
Én 90 pontot írtam (fogalmam sincs hogyan, számomra is rejtély) és 4,6 volt az átlagom. Jelenleg 3,8 az átlagom, és így középkategóriás vagyok, tehát van nálam rosszabb is.
Engem is megtaláltok a 127-esben, Sz.B., és nem a fiú, hanem a lány, mert van Sz.B. csak fiúban... :D Jelige: GYIK xd
De amúgy mindenkinek ajánlom a sulit.
Szia!
Valószínűleg én is tópartis leszek(hnap vagy hnapután megküldik a papírt,hogy felvettek-e).Nagyon szimpatikus suli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!