Székesfehérvár ( Vasvári; Tóparti? )
milyen gimit tudnátok ajánlani Székesfehérváron ?
és szerintetek milyen a Vasvári ?
segítsetek légyszii, nincs sok időm
köszi előre is :))
vasváris voltam, hatosztályos évfolyamon.
most új igazgató van, aki folyton szponzorokat, támogatókat keres (pl. felújításra), emeli a tanítási színvonalat (négyosztályos természettudományi osztály beizzítása felkészült tanárokkal), sok fiatal, felkészült és rugalmas tanár, pezsgőbb iskolai élet (iskolán belüli és kívüli közösségi programok átszervezése, javítása), stb.
ja és a biológiás kisgyóni terepgyakorlat kihagyhatatlan! ;D
szerintem gyere a vasváriba. amikor én jártam, akkor se volt rossz, de most meg egyenesen szárnyra kapott, látványosan fejlődik. (néha visszalátogatok, hát... wow.)
a tóparti művészeti szempontból jóféle, ha az érdekel, olyan irányban szeretnél fejlődni. vasvári nyelvtanításban versenyképes, meg jól fejlődik a friss természettudományos is - van rá igény.
ááááh, köszönöm szééépen :)))
szóval hogyha vasvári angol tagozatot jelölöm, akkor nyert ügyem van?:D
hátha nem omlik rád akkor jó:D
amúgy tóparti vagy kodoláyni:)
a vasvári az fizetős nem?
am én tópartis leszek szeptembertől, grafikán
elég erős sulinak tűnik igy egyenlőre kivül álló szemmel nézve,de engem véglis nem zavar ha szigorúak meg maximalisták, mert én is elégé az vagyok meg kicsit lusta szóval nem zavar ha piszkálnak h csináljam a dolgom xdd
a Kodó fizetős.
a VAsvári tudtommal nem. bár szerintem eléggé lerobbant suli. rossz ránézni. voltam ott emelt érettségizni. hát a tetőtér egésszép de az alagsor.........
vasvári fizetős? dehogyiiis.
csórók, de csórók is maradnak, pénzt nem szednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!