Tóparti Gimnázium, Székesfehérvár. Vélemények?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 19:27
101/114 anonim válasza:
S.O.S.! tópartis pólót mennyit szoktatok rendelni és mire szoktátok használni vagyis mikor?:O gyorsan kéne! :S
102/114 anonim válasza:
most a póló pólóra gondolsz vagy a matrózra?
a matróz az ilyen sulis ünnepségeken szoktuk és azt beíratkozáskor lehetett megvenni
a pólót azt meg mindenki arra használja amire akarja.. pl: tesin abba vagy, van aki rendes ruhaként is hordja (én ha megyek valakihez abba szoktam aludni, mert a legelső pólóm óriási, de már megtanultam hogy kisebb méretet kell rendelnem) amúgy a pólóknak először javasolunk vmilyen színösszeállítást, megszavazzuk IDB-n és utána kell osztályonként leadni hogy ki mennyit kér, aztán majd egyszer csak bemondják a hangosba hogy lehet értük menni :)
103/114 anonim válasza:
Koszi engem a polo erdekelt de mindent megtudtam :)
104/114 anonim válasza:
:) amúgy bármi kérdésed van nyugodtam írhatsz :D
105/114 anonim válasza:
Most leszek tizenkettedikes? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!