Angol szóbeli érettségi milyen lesz? Ettől félek a legjobban, mert nem tudok folyamatosan beszélni angolul, és az angol tételek tanulása sem megy.
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 15:56
21/29 A kérdező kommentje:
Én sem készültem az írásbelire. A nyelvtani szabályokon kívül nem is nagyon lehet. 1 hónapja igen, elkezdtem az írásbelik után, de már nagyon elfáradtam.
2013. jún. 10. 17:24
22/29 A kérdező kommentje:
Ha a borítékban semmi nem lesz, akkor milyen támpontok alapján beszélhetek? A tanár ad lapot?
Ez az utolsó kérdésem.
2013. jún. 10. 17:29
23/29 anonim válasza:
A borítékban vannak asszem a feladataid. És azokat eléd fogja rakni a tanár szép sorrendben. Ne aggódj.
24/29 anonim válasza:
A támpontokat úgy kell elképzelni, hogy pl kihúzod aaaz... Environment tételt, és a támpontok ilyesmik lehetnek:
- how can we collect the waste selectively?
- how can we protect our environment?
- do you collect waste selectively?
Stb.
25/29 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat, és türelmet! :-)
2013. jún. 10. 18:09
26/29 anonim válasza:
Szívesen. Ha még van kérdésed, privit írj.
27/29 A kérdező kommentje:
Jó, köszi. :-)
2013. jún. 10. 19:03
28/29 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit érdekel, hogy sikerült: ma voltam, és szerintem az angol lett a legjobb :-) Közlekedés, kaja, vásárlás, dekoráció és hobbi témakörökből. Még egyszer köszönöm a türelmes válaszokat!
2013. jún. 17. 22:44
29/29 anonim válasza:
Tyűha, de jó neked!! Én holnap szóbelizem, eddig nem féltem, de most már kezdek egy kicsit...:)Bárcsak már túl lennék rajta.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!