Angol szóbeli érettségi milyen lesz? Ettől félek a legjobban, mert nem tudok folyamatosan beszélni angolul, és az angol tételek tanulása sem megy.
Utolsó, köszönöm, és bocsánat a sok kérdésért, de volna még egy.
Írtad, hogy piszkozatot írnak a többiek, angol előtt tényleg nem lehet piszkozatot írni?
Angolból sajna nem lehet, de hidd el, a támpontok sok ötletet fognak adni. Semmi gond a kérdések miatt, én is kérdeztem egy csomót az én szóbelim előtt. :)
Tudtommal 5-6 pontot kell összeszedni a 33-ból, azt meg elvileg ,,a hülye is megcsinálja".
Eléggé elrontottam az írásbelim, 54 pontos lett. :(
Hát annyi csak meglesz, végülis nem vagyok belőle síkhülye, csak már annyira rágörcsöltem az egészre, egy hónapja tanulok, már minden bajom van, úgy érzem semmit nem tudok, meg ha nagy nyomás van rajtam, sosem jutnak eszembe a szavak.
Pl. egyszer volt egy randim egy külföldivel, nagyon helyes, rendes volt, de annyira lefagytam, hogy alig tudtam vele beszélni angolul. :(
A megnyugtató válaszokat pedig köszönöm, nagyon rendesek vagytok, megy a zöld mindenkinek.
Még valami: a borítékot amit kihúzok egyből oda kell adnom, vagy én is megnézhetem, vagy ők mondják mi a feladat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!