Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Angol szóbeli érettségi...

Angol szóbeli érettségi milyen lesz? Ettől félek a legjobban, mert nem tudok folyamatosan beszélni angolul, és az angol tételek tanulása sem megy.

Figyelt kérdés

2013. jún. 10. 15:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
És még azt elfelejtettem, hogy hány pontot kell szóbelin megszerezni, hogy átmenjek? 117 pont volt az írásbeli. Akkor a szóbeli 33 pontos lesz.
2013. jún. 10. 16:52
 12/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm, és bocsánat a sok kérdésért, de volna még egy.

Írtad, hogy piszkozatot írnak a többiek, angol előtt tényleg nem lehet piszkozatot írni?

2013. jún. 10. 16:55
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, angolnál nincsen felkészülési idő.
2013. jún. 10. 16:57
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Angolból sajna nem lehet, de hidd el, a támpontok sok ötletet fognak adni. Semmi gond a kérdések miatt, én is kérdeztem egy csomót az én szóbelim előtt. :)

Tudtommal 5-6 pontot kell összeszedni a 33-ból, azt meg elvileg ,,a hülye is megcsinálja".

2013. jún. 10. 16:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Magán a szóbelin 4 pontot kell megszerezned, mert 12%-ot kell elérni. Persze ha az írásbelid nagyon rossz lett, akkor ezzel még összesítésben megbukhatsz.
2013. jún. 10. 16:58
 16/29 A kérdező kommentje:

Eléggé elrontottam az írásbelim, 54 pontos lett. :(

Hát annyi csak meglesz, végülis nem vagyok belőle síkhülye, csak már annyira rágörcsöltem az egészre, egy hónapja tanulok, már minden bajom van, úgy érzem semmit nem tudok, meg ha nagy nyomás van rajtam, sosem jutnak eszembe a szavak.

Pl. egyszer volt egy randim egy külföldivel, nagyon helyes, rendes volt, de annyira lefagytam, hogy alig tudtam vele beszélni angolul. :(

A megnyugtató válaszokat pedig köszönöm, nagyon rendesek vagytok, megy a zöld mindenkinek.

Még valami: a borítékot amit kihúzok egyből oda kell adnom, vagy én is megnézhetem, vagy ők mondják mi a feladat?

2013. jún. 10. 17:10
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A borítékot amit kihúzol azon csak egy szám lesz, megnézheted de úgyse mond neked semmit.
2013. jún. 10. 17:12
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
54 pont nem rossz, és ha tényleg egy hónapja tanulsz rá, a lelkiismereted is tiszta lehet. Rólam az derült ki most a szóbelin, hogy szóban jobban tudok, mint írásban, bár bevallom, írásbelire szinte nem is készültem, mert semmi kedvem nem volt nyelvtani szabályokat magolni.
2013. jún. 10. 17:17
 19/29 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor az összes többivel is így lesz? Kihúzok egy számot, odaadom az illetékes tanáromnak, és ő mondja meg a tétel címét?
2013. jún. 10. 17:19
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.
2013. jún. 10. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!