Mennyi ideig tart az emelt angol szóbeli felelet?
Figyelt kérdés
Van aki szerint 10-15 perc, van aki azt mondta hogy fél óráig is elhúzódhat. Hivatalosan azt olvastam több próbafeladatlapon hogy 20 perc. valóságban több kevesebb, vagy pont annyi?2013. jún. 9. 17:47
1/2 anonim válasza:
Több nem lehet, kevesebb igen de nem sokkal, szóval kb pont annyi (20perc).
2/2 anonim válasza:
Na, mennyi volt kedves kérdező?
Én és egy másik személy a sulinkból kb. 10 percet voltunk bent (középszinten is ekörül volt az előrehozott angolom és infóm ideje is, 7-8p), a többiek 15 percet is bent voltak.
Amúgy nem tudom, hogy ez előny-e vagy sem, de remélem nem baj, hogy én/mi előbb végeztünk.
20 perc a legritkább esetben ha lesz... főleg angolnál, ahol nincs idő a totyogásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!