Ki tesizik tornadresszben?
Mi 9. esek vagyunk és amikor kezdődött a suli akkor jött hozzánk egy szexi csaj aki elég csendes és visszafogott de tesin egyszáll dresszbe jött közénk az órára. Kb mindenki még a lányok is nagy szemekkel nézték, mert itt nálunk ez egyáltalán nem megszokott látvány a fiúknak csorgott a nyála mi meg mondtuk neki hogy ez már nem kell ide meg hogy ebből csak baj lehet a fiúk részéről mert könnyen rámozdulhatnak. Persze készült is pár kép amit a neten terjesztettek de a lányt nem zavarta, most is tornadresszben tesizik. Amikor jobb idő volt pár hete akkor a sportpályára is egyszál dresszbe ment ki. A fél suli őt nézte mert fullos csajról van szó, de visszafogott nem bulizós típus és nehezen ismerkedik. De mi már inkább féltjük őt. Nehéz rábeszélni arra hogy legalább egy pólót vegyen fel, egyedül télen amikor hűvősebb volt a terembe akkor magára vett egy pulóvert de a dressz alja totál kilátszott és bugyit sem vesz alá, mindig leveszi!
Én lányként írtam ezt azért tudok mindent, mert elég furcsa hogy az öltözőbe szinte teljesen meztelenül van mellettünk ameddig magára nem veszi a dresszt. Pedig nem ronda, mert ad is magára, borotválja magát, szolidan sminkeli is magát, de nekünk ez rejtély amit ő csinál.
Látom jó régi kérdés. Egyébként én is dresszben tesizek. Általános iskolában egyrészt kötelező volt, másrészt én jártam szertornára 6. os koromig, utána meg néptáncra jártam. Szertornán alap hogy dresszben voltunk, anélkül be sem mehettünk a terembe. Néptáncon ajánlott ruha volt. Amikor fellépések voltak akár bemutató, akár verseny vagy bármi akkor volt egyen dresszünk egy szép szoknyával.
Ezek miatt annyira megszoktam hogy közel 15 éves koromig én jóformán ha bármit sportoltam dressz volt rajtam ruhaként. Amikor kezdtem a gimit akkor nyilván fehér póló és rövidnadrág amit hordtam, de engem egyszerűen zavart hogy nem testhezálló, nem egyrészes szinte idegesített. Próbáltam testhezállóbb nyúló anyagú fehér pólót beszerezni, beletűrni a nadrágba de az nem volt az igazi. A lábamat sem tudtam mozgatni még a bő shortban sem. Szóval én berágtam és újra elkezdtem dresszt hordani annyi különbséggel hogy egy testhezálló rövidnadrágot húztam fel hogy a fiúk ne csorgassák a nyálukat amikor velük tesiztünk. Amikor csak lányokkal volt a tesi akkor nadrágot sem vettem fel, mert mi a francnak alapon, engem idegesített.
Azóta dresszben tesizek szinte mindig. Én vagyok az egyetlen aki csak dresszt visel tesiórákon. Ha a suli udvaron vagyunk akkor is, nagyon kellemes érzés a jó időben, utcáról úgysem látnak be mert 2 méteres betonkerítés van, maximum a kapunk látnak be, de engem nem zavar. Ha kiküldenek a parkba futni minket na akkor felkapok egy kisnadrágot hogy a perverz járókelők ne szólogassanak be és ennyi.
Én ilyen vagyok, sokan mondták hogy furcsa lány vagyok. Igaz hogy enyhén duci alkatommal nem kéne mutogatnom magam szerintük, de pont nem érdekel engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!