Volt már valakinek olyan, hogy büntetésből tornadresszben kellett tesiznie?
Hány éves vagy?
Alsó után már nem kéne a tornadresszt viselni...
Főleg nem, ha mindenki más normális edzőruhában van.
Nem lehet, hogy valami gond van a tanárral?
Nálunk általánosba 8. ig kellet tornadresszbe tesiznünk, de felsőben már vehettünk rá pólót meg nadrágot, mert sikerült ezt kiharcolni hogy ne kelljen csak dresszbe lennünk, de kellett a dressz a ruha alá!
Persze ennek az volt a feltétele hogy ha rosszak voltunk akkor nem vehettünk fel rá ruhát.
Meg ha szintén rossz magatartás miatt egész órán futnunk kellett akkor is le kellett vennünk a pólót meg a nadrágot, csak a dressz maradhatott. Ha meg csak egy lány volt rossz vagy nem viselkedett úgy órán akkor a tanár 100 fekvőt 100 guggolást, 100 felülést és 10 kört csináltatott vele, és mivel ez izzasztó gyakorlat volt ezért le kellett vennie a ruháit és csak a dressz maradhatott.
És akinek nem volt egyik nap dressze mert volt olyan hogy büntetésből levetette velünk a ruhát és akkor egész órán kint az udvaron dresszben kellett lennünk, és volt 1-2 csaj akik ezt elsumákolták mert hosszú pólót vittek és nem tűnhetett volna, fel de amikor így kiderült a sumákság, akkor a tanár nem vetette le velük a ruhát, mert hát dressz nem volt rajtuk, és akkor 1 hétig nem vehettek a dresszre ruhát, plusz a hiányos felszerelés miatt órai munka elégtelent kaptak. Jó ez kicsivel régebben is volt 9 éve.
előző: Csak én érzek ebben enyhe perverziót a tanár részéről?
Én tesitagozatos ált. suliba jártam, elég szikla tesitanárunk volt, sokszor vért izzadtunk, de azért ilyet egy lánytól sem kért, hogy tornadresszbe legyen. Jó, persze alsó tagozatba a lányok maguktól vettél fel, de mondjuk egy 14 éves lánynál lehetnek már azért ebből kínos szituk.
Ezt amúgy fiúként írom, szóval nekem édes mindegy, az egyetemen nincs ilyen problémája senkinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!