Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha emelt szintű érettségin az...

Ha emelt szintű érettségin az írásbelim 85os lett de szóbelin megbukok akkor az egészet újra kell csinálnom jövőre vagy csak a szóbeleit?

Figyelt kérdés

2013. jún. 7. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De ha középszinten ugyanígy nem menne, és neked nem megy az angol nyelv a beszédben, akkor tulajdonképpen mi értelme van, hogy meg sem tudsz mukkanni egy párbeszédben, nem tudsz emberekkel beszélgetni, csak írogatni tudsz? Nem értem, akarsz valamit az emelt angollal?
2013. jún. 7. 21:36
 12/13 A kérdező kommentje:
de tudok beszélni, szoktam is csak a vakóságban nem úgy néz ki egy beszélgetés, hogy kérdeznek valamit és akkor beszéljek magamtól 3 percig, a valóságban nyugodtan azt mondhatom, hogy nem tudom arra amit nem tudok, ettől nem arról van szó, hogy ne tudnék beszélni meg elmondani probléma nélkül azt amit én akarok...
2013. jún. 7. 21:59
 13/13 A kérdező kommentje:
am pont miatt kellett emelteznem éscsak azért angoolból mert az megy a legjobban... :))
2013. jún. 7. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!