Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli érettségin ha nem...

Szóbeli érettségin ha nem tudok semmit se az írásbelim 2-s vagy 3-s lett megbukhatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nagyon lazán...
2010. jún. 20. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg.Ha nem éred el a/az ? százalékot.De olyan nincs,hogy nem tudsz semmit,max. nem tanultál.A forrás sokat segít és a tanár is:P
2010. jún. 20. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyesre felesz szóbelin, akkor ha az írásbelid max pontos is lett, akkor is megbuksz.
2010. jún. 20. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
kösz ez bíztató:S
2010. jún. 20. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Most őszintén, te sem gondoltad komolyan, hogy azt fogjuk írni: "nem, nem fogsz megbukni" Igenis, ha tökhülyén ültél oda szóbelizni, és szerinted Németország szállt partra Normandiában vagy az oroszokat kerítették be a Waterloo-i a szavazati jogért tüntető nők, esetleg Petőfi 1956-ban elszavalta a párttitkárnak a Nacionálét, ne csodálkozz, hogy meg fogsz bukni.

De nem hiszem, hogy hülye vagy. Beugorhat valami. Az érettségi már nem érettségi. Érettlenségi. Mindenki egyetemre megy. Olyanok is, akik nem valóak oda. Ha te megbuksz érettségin, nem illesz a képbe--> magyarul át fognak rugdosni, de nem lesz szép eredménye, szüleid büszkék lesznek rád.

Nem most kell gondolkodni, kicsit tanulni kellett volna. 2-es, 3-as írásbelit fel lehet javítani erős hármasra, gyenge négyesre. De már mindegy... Ezt Te rontottad el. Azért sok sikert a szóbelire! Már felesleges paráznod rajta. Átnézni sem érdemes már, ha holnap mész, mert mit nézel át? Túl sok a tétel... Reggel felkelsz, kiöltözöl, suliba menet feladsz egy hatoslottót (mert a hatoslottó esélyesebb) így ha meg is buksz, legalább milliomos leszel =). Viccet félretéve, bízol a vakszerencsében, és a tanár jóindulatában, segítőkészségében.

2010. jún. 20. 21:31
 6/7 anonim válasza:
én is izgulok, mert a tételeknek kb a 60%ról tudok beszélni. Szerintem olyan nincs, hogy nem tudsz megszólani. Ha stréber vagy tanulsz, ha nem tanulsz akkor kinézel valamit a forrásokbol, meg az atlaszbol. Ha meg király vagy akkor kidumálod magad;-)
2010. jún. 21. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:
ÉN ma meghallgattam egy felelőt, aki a mondatrészeket nem ismerte fel, fogalma sem volt, mi a tárgy a mondatokban (általános iskolai anyag), és nem bukott meg. Nem olyan könnyű, de lehetséges.
2010. jún. 21. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!