Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ezért tényleg...

Szerintetek ezért tényleg megbukhatok? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Sziasztok! Testnevelésből ma szólt a tanár (1 héttel évvége előtt), hogy lehet hogy túlléptem a 30%-ot és akkor megbukok, de ő nem tudja megmondani mennyit hiányoztam..majd kidobja a gép. Én se tudom mennyit és soha nem lógtam csak fejfájásos vagyok és emiatt a suliból meg ugye tesikről is sokat hiányoztam.. Szerintetek tényleg megbukhatok? A tanár azt is mondta hogy nincs osztályozóvizsga.. Kérlek ha valaki tud valamit írja meg! :) Köszönöm

2013. jún. 4. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam 30% felett osztályozót kell tenni.
2013. jún. 4. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha beteges vagy akkor csak átengednek. Ha van minimum 3 jegyed akkor átenged sztem. Persze ez tanárfüggő.
2013. jún. 4. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Jah és nem minden esetbe kell. Tanárok majd eldöntik.
2013. jún. 4. 16:33
 4/7 A kérdező kommentje:
5 jegyem van mind négyes ötös, és szeretek sportolni alapból is mozgok tehát nem vagyok egy lusta típus. De a tanár azt mondta hogy ő ehhez már nem kötődik majd a titkárságon kimutatja a gép és annyi...
2013. jún. 4. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt úgyse a tanár dönti el egyedül. Itt több tanár dönt, mindenhol így van.
2013. jún. 4. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:

A törvény szerint ilyen esetben a tantestület (vagyis általában az osztályozókonferencia) engedélyezheti osztályozóvizsga letételét az azonnali bukás helyett, és ha betegség miatt van, akkor általában engedélyezni is szokták.

Sőt, a tanár egyszerűen le is zárhat, ha elég sok jegyed van hozzá, hogy ezt meg tudja tenni, de ez az ő döntése.

2013. jún. 4. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha van 3 jegyed akkor át kell hogy engedjen. Beszélj az ofőddel mindenképp erről és még van 1 hét ha valami hiányzik akkor még 1-2 jegyet csak összetudsz kaparni tesiből. A tesitanárok meg nem olyanok hogy rögtön buktatnak ha gáz van. Nálunk a legszigorúbb tanár is megfenyegetett egy srácot hogy megbuktatja de őt hanyagság miatt és az utolsó előtti tesi órán megmondta neki hogy ad lehetőséget az év végi kettesért ha megcsinál pár felmérést még akkor rögtön és ha látja hogy tudja csak ugye figyelembe veszi a képességeit akkor megadja a kettest ha tróger akkor bukta.

Nagy nehezen átengedte végül. Szóval ne parázz ha nem voltál tróger nem buktathat meg. És van tesiből is osztályozó meg pótvizsga is. Nálunk az egész suliba volt olyan hogy egy lánynak kellett bemennie tesi pótvizsgára és megrendezték neki azt, és átment. Csak ő egyedül volt így a suliba.

2013. jún. 5. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!