Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vannak Magyarországon olyan...

Vannak Magyarországon olyan iskolák, ahová pl. autista vagy mozgássérült gyerekek járnak az egészséges osztálytársakkal egy osztályba?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 10:53
1 2
 11/12 anonim válasza:

Addetur, Tüskevár - például. A Vadaskertnek van egy általános iskolája meg van még néhány ilyen általános iskola.

Viszont én úgy látom, hogy nincs pénz és nem is lesz egy azonos színvonalon működő intézményhálózat létesítésére, tehát érdemes olyan városba, vagy a vonzáskörzetébe költözni, ahol működnek megfelelő intézmények.

2015. márc. 19. 11:05
 12/12 kecskefészek15 válasza:
100%

Naná, hogy van! Én ezt úgy mondom, hogy autizmus spektrum zavarban szenvedek, és én egy katolikus gimnáziumba járok, bár nem szoktam nagyon beszélgetni, csak néhány emberrel.

Persze egyetértek azokkal is, akik azt mondják, hogy egy bizonyos fokozatú autizmus után már nagyon nem kéne.

Amúgy meg van egy olyan diák a suliba, ahova járok, aki kerekesszékes( bár mondjuk ott van lift)

2016. febr. 12. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!