Nektek milyen a kapcsolatotok az osztályfönökötökkel?
nekem már nincs osztályfőnököm, de aki gimiben volt az utált
mondjuk én is őt :D
miután elballagtunk, egyszer sem kérdezte, hogy élünk-e még, bár amíg oda jártam addig sem érdekelte túlzottan
magyar-töri szakos volt, és elviselhetetlenül unalmas órákat tartott, így nem rajongtam érte
20/L
Ő gyűlöl minket, mi gyűlöljük őt. Elég nagy a feszültség köztünk, bár én személy szerint 100%-osan meg tudom érteni. Az előtte lévő osztályfőnökünk sokkal elnézőbb volt, a sok kis pincsi hamar benyalt neki, viszont ez a jelenlegi ofőnél nem működik, nála bizony számít a tudás és a teljesítmény is számít. Mint magánember, teljesen korrekt, megértő személy.
18/L
sajnos idén ballagtam, de azért remélem valamennyire majd tartjuk a kapcsolatot :)
ebben az évben kaptuk (13.), ő volt a 3. osztályfőnökünk. 10.-től rajzot tanított nekünk, eléggé komolyan veszi, szigorú is, eléggé fostunk tőle, de hihetetlenül jó ember, és páratlan osztályfőnök. 2 hete voltunk nála szerenádozni, zseniális volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!