Milyenek a szociolológiával a kapcsolatotok? Mekkora a ponthatar, milyenek a tantárgyak, mennyire nehez, milyenek az elhelyezkedési lehetoségek, hol is lehet vele dolgozni? Olyan emberek valaszat varom, akik jartasak, surgos!
Ez engem is érdekelne, én is oda jelentkezek idén (ELTE, PTE)
Azt tudom, hogy ELten 409, PTEn 396 volt tavaly, és Szegeden és a tbbbi egyetemen is igy 400 körül mozog a ponthatár
koszike, na ez viszonylag egesz jo,mert a masik lenne a pszichologia ott viszont kb. 449,ez azert kulonbseg.
De soktol azt hallottam,h semmmire sem jo a szociologia, nem lehet vele ervenyesulni,azaz felesleges..en a corvinusra szeretnem beadni
A Corvinuson magasabb a ponthatár, 439 volt tavaly
Én is pszichologiát akartam tanulni, de ugy godnoltam, h ezzel kezdem, mert nálunk a suliban rengeteg tanár mondta, h a pszicho nem 18 éves fejjel valo az embernek.
Igy elmegyek szociologiára, és ha utána még mindig érdekel, mesterképzéssel átlehet menni pszichora
Amugy engem inkább a politikaszociologia és vallásszociologia érdekel, sztem nagyon jo szak.
Elhelyezkedési lehetőségekről csak azttudom, amit felvin olvastam, h önkormányzatoknál, multiknál, cégeknél
De manapság elég kevés szak van, amivel könnyü elhelyezkedni kapcoslatok nélkül sajnos.
Én azért megprobálom ezt :)
nekem aza dilemmám, hogy 3. nak mit jelöljek, ha nem lesz meg a pécsire a pontom :(
előző voltam,18/L
Nha, megint én vagyok, itt vannak a ponthatárok:
át, de sztem nézz szét felvi pont hun :) vagy irj nekem emailt és akkor tudunk beszélgetni a témárol :)
/dincso13<kukac>gmail.com/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!