Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Ti mit tesztek annak érdekében, hogy kapcsolatotok legyen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 21:45
1/16 anonim válasza:
Bugyi nélkül fehér áttetsző cica nacit hordok. ;)
2/16 Derpette válasza:
Provokatív kérdéseket és válaszokat adunk gyikon... ;)
3/16 anonim válasza:
Minnél többet járok el hétvégénként, próbálok nyílt és kedves lenni. PRóbálom nem elveszíteni a reményt.
Eddig nem mentem vele sokra.
17F
4/16 anonim válasza:
Csak hogy egy komoly választ is kapj: :D
Fogyózom és tornázom mint állat. (Túlsúlyos vagyok, de meguntam a szájtátást)
5/16 anonim válasza:
Semmit.Ami nem megy azt nem kell erőltetni
6/16 anonim válasza:
dolgozok, pénzt keresek mellette edzek :) Konkrétan semmit mert időm sincs rá meg nem ismerek jelenleg olyan lányt aki felkeltette volna az érdeklődésem
7/16 anonim válasza:
Próbálok minél többet eljárkálni ide-oda, hátha épp mondjuk a boltban talál rám a nagy Ő.:D Meg ugye karbantartom magamat, edzek (csak h feszesebb legyek), jobban figyelek magamra-pl körmöm mindig ápolt,hajam gyakran mosom,próbálok szexin öltözködni,próbálok sokat mosolyogni az utcán,és flörtölgetek.:)) Ha egy fiú nagyonnagyon bejön,akkor talán még lépek is.
20/L
8/16 anonim válasza:
nyitott vagyok, szívesen beszélgetek fiúkkal, megpróbálok nem bénán öltözködni, ennyit tudok tenni.:P
9/16 anonim válasza:
1. Hiszek benne, hogy valaki vár rám.
2. Megbékélek magammal.
3. Nyitott vagyok, beszélgetek.
4. Élem az életem.
10/16 anonim válasza:
én már mindent megtettem/illetve teszek. mindennap kiöltözök (ez a hobbim:D), körmöt lakkozok, azon élem ki a kreativitásomat.. segítek másokon, kedves vagyok, jókedvű vagyok, viszonylag sokszor járok el, nem vagyok nagy piás, nem dohányzom, megvan az összes fogam, hajat mosok, fürdök stb.. MÉgis: a kutyának se kellek :D igazán szuper -.- mást nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!