Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Ti mit tesztek annak érdekében, hogy kapcsolatotok legyen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 21:45
11/16 anonim válasza:
meg van az összes fogamxD.
utolsó, mintha én írtam volna. hidd el, hogy majd egyszer mi is kellünk valakinek, csak még nem voltunk jókor a jó helyen. én türelmes vagyok, és nem görcsölök ezen,valami úgy is lesz.:)
13/16 anonim válasza:
Semmit, nem véletlenül élek egyedül. Kell a szabadság és ez kizárja a párkapcsolat lehetőségét. Tudok főzni, boldogulok a mosógéppel, ha épp nincs alkalmi szex, prostikat bármikor találok a neten, szóval nincs szükségem kapcsolatra. Különben is, életem két szerelmével egy nő sem versenyezhet. A Ferencváros és a motorozás mindennél fontosabb. Egy barátnő/feleség viszont pont azt tűzné ki életcéljáúl, hogy lemondjak az életem értelméről miatta. Ez viszont felejtős, én nem leszek balek.
14/16 anonim válasza:
úgy döntöttem, hogy amig senki nem érdeklődik irántam, addig én se fogok ezen aggódni!
15/16 anonim válasza:
Próbálkozom, próbálkozom, most már több mint 2 éve (persze eredmény nélkül, ha lenne valakim, nyilván nem itt r.hadnék a gép előtt)
29 F
16/16 anonim válasza:
Semmit. Örülök hogy nincs barátnőm, egy csomó gondtól megóvom magam. Főzni meg mosni tudok magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!