Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Adtok nekem linket a térmértan...

Adtok nekem linket a térmértanról és a képletekről?

Figyelt kérdés
Kerestem a wikin de nem találtam semmit,mi ez,hogy a magyar Bolyai kifejleszti és a magyarok még arra sem veszik a fáradságot,hogy a wikire felrakják.És egyébként mi a fene ,,ey,,(ez),hogy ilyen a magyar beállítású billentyűzet,és ne jöjjön nekem senki se a betűk gyakoriságával,mert ez több kárt okoz,mint hasznot,és inkább arra ösztönöz,hogy írjunk angol karakterekkel.

2013. máj. 16. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Most téged a Bolyai geometria érdekel? Ha "bolyai-lobacsevszkij geometria" néven keresel, van egy csomó találat.

Vag középiskolai geometria érdekel? Csak menőzöl, hogy hallottad már Bolyai nevét? Hát akkor javaslom a tankönyved és függvénytáblázatod használatát.

Ha pedig azzal fikázol másokat, hogy miért nem vették a fáradságot, hogy csak úgy a semmiért feltöltsenek anyagokat a netre, akkor megkérdezném, hogy te hány oldanyi megbízható wikis anyaggal gazdagítottad a közösséget? Mert nem csak az ajándékot kell elvárni, hanem tehetsz is érte.

2013. máj. 17. 08:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltál a kérdésemre,ezért lepontozlak,és ha tudni akarod,rengeteg kémia és biológia anyagot tettem fel a wikire mateket,nem de mint mondtam mást igen.
2013. máj. 17. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Na most már látom elhalgattál,nem is tudom miért jelentkeztél be egyáltalán ha nem is tudsz válaszolni semmire és csak másokkal kötekedel.

Ne félj a kérdező meggyötör máskor is,hogyha akar

77 százalékhoz nincs jogod,most nem lesz úgy,mint a tavaly.

Úgy hogyha így fojtatod rosszabb lesz.

2013. máj. 20. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Te pedig nem válaszoltál arra, hogy milyen típusú képletekre lenne szükséged. És vajon mi okból kifolyólag nem tudod a függvénytáblázatodat kinyitni, vagy a keresőbe beírni a megfelelő kulcsszót?

Attól meg, hogy sértegetsz, meg beszólogatsz, meg lepontozol még nem leszel jobb másoknál. És lehet, neked ez fura, de nem az határozza meg az identitásomat, hogy itt a gyiken mindenféle ismereteln emberke le- vagy felpontoz.

2013. máj. 20. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Hallgassál,mert tudjuk ki vagy,te kezdted a sértegetést, hogy csak menőzök,meg ilyenek,mert az agyad képtelen felfogni a kérdést és nem tud válaszolni,inkább hallgattál volna,így viszont lehetőséget adsz nekem arra,hogy újra lepontozzalak.
2013. máj. 26. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!