Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemre felvételi, hogy van ez?

Egyetemre felvételi, hogy van ez?

Figyelt kérdés
Már jelentkeztem egyetemre, de még lehet sorrendet módosítani. Nekem most az Óbudai van első helyen, oda biztos felvesznek, viszont megjelöltem az ELTE-t. Szeretném első helyre rakni, de ha oda nem vesznek fel, nem lesz kevesebb esélyem bejutni az Óbudaira?
2013. máj. 13. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lesz kevesebb esélyed. Az egyetem nem tudja, hányadik helyen jelentkeztél oda, a sorrendedet csak az OFIK (ja, nem, most már Educatio Kht.) tudja. Sőt, mondok jobbat: nem is az egyetem dönt a felvételedről, ők csak tudomásul veszik, hogy a besorolást végző rendszer oda pottyantott le.
2013. máj. 13. 12:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. máj. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!