Felvételi a Színművészeti egyetemre?
Figyelt kérdés
Dramaturg szeretnék lenne, vagy ehhez hasonló. Nagy álmom a Madách színházban dolgozni. A színművészeti egyetemre szeretnék menni. Hogy zajlik oda a felvételi? Mennyire kell jól tanulnom, mennyi pontom kell hogy legyen? Faktnak mit lenne érdemes felvennem?2013. ápr. 20. 21:42
1/1 anonim válasza:
Én is annak jelentkeztem, de arra ügyelj, hogy csak 3 évente indul a szak, tehát legközelebb 2016-ban, ha indul.. mivel eléggé sok az anyagi problémája az egyetemnek. Pontokat az ő általuk szervezett felvételiben számolnak, ami 3 fordulós, első fordulóban az általános műveltséget méri le. Faktnak én a magyart ajánlanám, én abból emeltezem, szerintem segítségemre lesz majd. Érettségit csak úgy nézik, hogy megvan, nem érdeklik őket a jegyeid.
Májusban lesz az első fordulóm, ha gondolod, majd írok neked, hogy mi volt. Én nem fűzök hozzá nagy reményeket, te se tedd, eléggé belterjes a szakma, ismerettség nélkül nem igazán van esély... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!