Egyetemre van felvételi?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de eddig erről nem mondtak semmit, a jelentkezést ( iskolák megjelölése, valamint pontok számítása), ezt értettem felvételi alatt. De most olvastam egy cikket, hogy az adott egyetem tart felvételit, és töriből meg matekból kérdezhet, meg ami kell az adott szakhoz. Ez tényleg így van, akkor miért nem szóltak róla? Mert a felvteliről mi úgy beszéltünk, mint a jelentkezés maga. És ha van, akkor mikor?2013. jan. 9. 19:52
1/5 anonim válasza:
Csak néhány szakon van, pl művészetin, vagy ha tanító vagy óvónő akarsz lenni, úgy tudom.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja rendben:) Köszönöm most megnyugodtam. Gondoltam hogy érettségi alatt nem lesz ilyen, főleg nem nyáron. Akkor mikor lenne ? Maximum alkalmassági. Köszi:)
2013. jan. 9. 20:00
3/5 anonim válasza:
felvi.hu-n ki kell keresni a szakot, oda van írva a követelmény. ha nincs ott hogy alkalmasság vagy gyakorlati vizsga, akkor semmi ilyesmi nem kell.
4/5 anonim válasza:
Alkalmassági viszont kell több helyen is pl: építész, rekreációszervezés... Annak járj utána.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. jan. 10. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!