Fuu nekem ez a matek érettségi nem jött be. örülhetek ha a 12 pont meglesz Ki hogyan van vele?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 13:51
11/15 anonim válasza:
utolsó: ennyire ne légy arrogáns. megnéznélek kémia, föci, irodalom, töri tárgyakon, hogy nyomod-e a 100%-ot középszinten. persze most jön majd a válasz, hogy igen. hiszi a piszi.
12/15 anonim válasza:
Nekem kb. 90 pontom lesz, úgyhogy örülök a fejemnek. Viszont ha valaki mondaná, hogy megnézném milyen a kémia, biosz stb., annak mondom, hogy a kémiám emelten 5ös lett. Idén megyek bioszból emeltre:)
13/15 anonim válasza:
Hát nem volt ez éppen nagyon nehéz, csak túl színes, sok valószinűségszánítással. Én őgy voltam vele, hogy m1 hanyas, ha 75% feletti akkor örülök, ha az alatt akkor szomorkodom. Valószinű, hogy alatta lesz.
14/15 anonim válasza:
nekem ha jól számoltam, akkor 86% körüli lett az emelt :) remélem a javítótanár rendes és talál benne 1-2 pontot, hogy szóbelivel lehetségesen 90 %-ra legyen húzható :)
15/15 anonim válasza:
kb 30 pontos lesz....
szenté avatom majd magam ha meglesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!