Fuu nekem ez a matek érettségi nem jött be. örülhetek ha a 12 pont meglesz Ki hogyan van vele?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 13:51
2/15 anonim válasza:
Remélem valami hosszú, fájdalmas betegségben pusztul el aki összeállította. A tavalyit 3-asra írtam, ez meg pont olyan 25 pont körül...
3/15 anonim válasza:
remélem azé egy négyes lesz.. részpontokon múlik
4/15 anonim válasza:
hát a qrva annyukat, valami kib@szott nehéz lett az emelt. tavalyi ehhez képest lepkefing...
6/15 anonim válasza:
az emelt nagyon durva volt!! síró embereket láttam a folyosón utána...
7/15 anonim válasza:
Kettesért imádkozom és szentté avatom magam, ha sikerül.
8/15 anonim válasza:
Hát...én meg az ötösért imádkozom,de szerintem négyes lett xD
9/15 anonim válasza:
nem szeretnék gonosz lenni, de az első 3 feladat kapásból paraszt ésszel kiszámolható volt, 2. részben pedig a nettó-bruttó fizetés az szimpla szászalékszámítás volt. én kedvemelem az érettségikben, hogy mindegyikben van sok pontot érő józanparaszt-eszes feladat. én sem vagyok einstein, folyton bukdácsoltam, 60% mégis meglesz
10/15 anonim válasza:
közép mind1mikori kisujjból kéne hogy jöjjön, de az emelt az egy f@szság volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!