Irodalom érettségiben kiktől szoktak novellák lenni? Általában tanult vagy nem tanult az író?
hát az nekem már októberben pipa volt szerencsére :D
milyen lett? :D
hát szerintem nagyon jól, de még nem merek mondani semmit. holnap kiderül :D
eléggé szivás feladatok voltak szerintem, de erre az egyre tényleg rengeteget gyakoroltam. de hoztam a formám, pont akkor estem be a terembe amikor az én nevemet mondták, elkéstem, eltévedtem, leizzadtam, összekentem magam csokival, úgyhogy nagyon örültem neki. :D
de itt is volt aki nagyon hamar feladta, este 6ig lehetett volna irni, fél4-kor meg már csak vagy 5en voltunk a teremben :S az első lány 45 perc után ment ki..
na és neked a németed?
Komolyan? elég durva :O
hát akkor gratulálok, ügyes voltál :D meg az elkésés elvtévedés az én formám is :D
hát, jobb lett mint amire számítottam, de ki tudja mi lesz még. szóbelire egyáltalán nincs időm gyakorolni most, annyi másik is van (mondjuk nem gépezni kéne:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!