Irodalom érettségiben kiktől szoktak novellák lenni? Általában tanult vagy nem tanult az író?
jaj te, akkor én nem mondok egy szót sem. de ha nagyon nehéz volt a matek, akkor végülis mindenki ront annyit - és ez majd a pontokon is meglátszik szerintem továbbtanulásnál.
én el sem olvastam a másik két feladatot magyaron, őrült módjára lapozgattam, hogy meglássam, hogy van-e hosszú szöveg, vagy nincs :D láttam, hogy van, és megnyugodtam :D
én közepeztem matekból, nem vagyok zseni sajnos, így csak egy négyes lesz. de az igazat megvallva nem is készültem rá egy percet sem. vicces volt érettségin ismerkedni a függvénytáblámmal :D
énis örültem, de nem novella, hanem elbeszélés volt :S
meg jól lehetett befejezésbe írni saját véleményt :D bár szívem szerint azt írtam volna, hogy milyen értelmetlen fos ez :D
ja amúgy a specmatosoknak se ment, úgyhogy én nyugodt vagyok:D
törire? mit tanulsz?:D
nagyon sok embert ismertem, matekos osztály, sokan mentünk emeltre a névsor végéből is :D
de majd pénteken a német :D ott aztán tényleg senki:D
vaan ám :D de annyit mentem utána, hogy felhívtam az összes pedagógus boltot, magát a mozaik kiadót, ők megsúgták nekem, hogy melyik boltba rendeltek 100 darabot (mert komolyan mondom sehol nem volt bp-n töriatlasz), és egyből odasprinteltem érte matek után.
2800 ft volt, sajnáltam rá a pénzt eléggé, de a másik tönkrement. egyébként ez a legjobb atlasz a piacon, és néztem, hogy a nemzeti tankönyvkiadósoknak van pofájuk elkérni érte majdnem 4 rongyot..
basszus, hallottam, h elvileg abban van a legtöbb minden :D
á, nemár :D ez nem ér :D itt a isten háta mögött meg úgysincs sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!