Irodalom érettségiben kiktől szoktak novellák lenni? Általában tanult vagy nem tanult az író?
jajó :D csak azért paráztam, mert nem kaptam meg a behívómat, szar helyre küldték, és mondták az oktatási hivatalban, hogy de az iskolában ki tudják nekem nyomtatni..
és kinyomtatták, de ez érdekes, minden tárgy fel van sorolva a vizsgabehívón, az is amit a sulimban csinálok, és az emelt is, oda van írva, hogy melyik iskolába kell mennem, és mikor.. te is ilyet kaptál, vagy ez nem az?
kicsit debil volt a nő, akit megkértem, hogy nyomtassa ki nekem a behívómat..
és kedvesek voltak, tényleg elmagyaráztak mindent?
nekem csak az emelt van rajta :O
persze, hogy elmondtak mindent :D háát hogy kedvesek voltak e az más tészta :D
najó, most megint beparáztam.
mondom mik vannak rajta a papíron, és légyszi, ha van 1-2 perced erre, mondd el, hogy milyen plusz infó van még rajta a tiéden!
szóval.
a papír címe: ÉRTESÍTÉS AZ ÉRETTSÉGI VIZSGÁKRÓL
a jelentkező egyedi érettségi iktatószáma: xxxxxxxx
vizsgabehívó iktatószáma: ide tollal van írva
Tisztelt Vizsgázó! Ezúton értesítem, hogy jelentkezése alapján a felsorolt érettségi vizsgatárgyakból az alábbi megjelölt helyeken és időpontokban tehet érettségi vizsgákat.
itt jön egy nagy táblázat
Vizsgatárgy vizsgaszint vizsgarész a vizsga helyszíne a vizsga időpontja, és fel van sorolva egymás alá hogy magyar nyelv és irodalom, írásbeli, szóbelii, matematika, földraj emelt, írásbeli, szóbeli, stb. tehát minden
alatta
Kérjük, hogy az írásbeli vizsgára a vizsgaszabályzat által megengedett segédeszközöket hozza magával!
Tájékoztatom, hogy a
tájékoztató értekezlet helye: az én sulim
záróértekezlet helye: az én sulim
eredményhirdető értekezlet helye: az én sulim
Kérem, a vizsgák megkezdése előtt 30 perccel szíveskedjék megjelenni az adott vizsga helyszínén. A vizsgára feltétlenül hozza magával a következőket:
- személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt
- jelen értesítőt
aztán még egy törvénycikk, hogy lemásolhatom az érettségimet, meg megnézhetem, stb.
ennyi.
ugyanez az enyém is csak ez a rész nincs benne:
Tájékoztatom, hogy a
tájékoztató értekezlet helye: az én sulim
záróértekezlet helye: az én sulim
eredményhirdető értekezlet helye: az én sulim
amúgy nem is kérik nyugi :D
német emelt pénteken
matek szóbeli 7-e, német 12,és a többi már kezdődik is 17-én :(
az én szobámról ne is beszéljünk, tele van tankkönyvekkel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!