Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Irodalom érettségiben kiktől...

Irodalom érettségiben kiktől szoktak novellák lenni? Általában tanult vagy nem tanult az író?

Figyelt kérdés
Mert nekem így most csak Mikszáth és Móricz jut eszembe akit vettünk. de ugye van esély h ismeretlen író lesz?
2013. máj. 4. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:

komolyan? gyógyulj meg

hát én még magyart akarok tanulni ma :D remélhetőleg :D aztán semmi sem lesz belőle

2013. máj. 5. 12:01
 22/80 anonim ***** válasza:
igen, énis csak tolom magam előtt..:D és a többire még nem is akarok gondolni :O
2013. máj. 5. 12:06
 23/80 A kérdező kommentje:
ezaz. mi lesz, ha olyanból érettségizek, ami számít is
2013. máj. 5. 12:08
 24/80 anonim ***** válasza:
igen.. hálistennek az csak a hónap közepén lesz, először legyen meg minden - matek, töri, magyar, angol -, és aztán nyugodtan gyúrhatok emeltre.. lesz 5 napom, hogy csakis arra készüljek
2013. máj. 5. 12:13
 25/80 A kérdező kommentje:
nekem sajnos közbe vannak az emeltek :(
2013. máj. 5. 12:26
 26/80 A kérdező kommentje:
na?:D
2013. máj. 6. 13:10
 27/80 anonim ***** válasza:

váhh :D mándit választottam! ggondolom teis :D ki tudtam izzadni 5 oldalt, és sikerült teljesen hibátlanul átmásolni a piszkozatot az érettségibe, a külalakja nagyon tetszett :DD hogy a tartalommal WTF, az majd kiderül :D

te? veled mizu? matek?:D

2013. máj. 7. 14:42
 28/80 anonim ***** válasza:
miből emeltezel?:o
2013. máj. 7. 14:42
 29/80 anonim ***** válasza:
ja, de a szövegértés tegnap nem volt a barátom...
2013. máj. 7. 14:43
 30/80 A kérdező kommentje:

a szövegértés nekem se, elment az időm, h elképzeltem a kisbabákat :D márait választottad nem?:D énis :D érvelés szóba se jött. ránézek az összehasonlítóra. 4 soros versek. jól indul. elolvasom a címet: napóleon. mondom jó innen egy sort se olvasok tovább, semmi háttértudásom sincs, ha esetleg atlaszt lehetne használni talán :D

matekból emelteztem, de ne tudd meg milyen feladatsort raktak elénk. sokkal nehezebb volt mint a tavalyi, pedig az is nehezebb volt mint az előzőek. többen sírtak a folyosón meg minden. ennek ellenére nem lett bitang szar, de nagyon féltem közbe, h nem jut elég időm rá:S meg még németből emeltezek, de ott csak a jó tippelésben bízok :D angol érettségim már van a németet csak a nyelvvizsgáért csinálom

2013. máj. 7. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!