Irodalom érettségiben kiktől szoktak novellák lenni? Általában tanult vagy nem tanult az író?
komolyan? gyógyulj meg
hát én még magyart akarok tanulni ma :D remélhetőleg :D aztán semmi sem lesz belőle
váhh :D mándit választottam! ggondolom teis :D ki tudtam izzadni 5 oldalt, és sikerült teljesen hibátlanul átmásolni a piszkozatot az érettségibe, a külalakja nagyon tetszett :DD hogy a tartalommal WTF, az majd kiderül :D
te? veled mizu? matek?:D
a szövegértés nekem se, elment az időm, h elképzeltem a kisbabákat :D márait választottad nem?:D énis :D érvelés szóba se jött. ránézek az összehasonlítóra. 4 soros versek. jól indul. elolvasom a címet: napóleon. mondom jó innen egy sort se olvasok tovább, semmi háttértudásom sincs, ha esetleg atlaszt lehetne használni talán :D
matekból emelteztem, de ne tudd meg milyen feladatsort raktak elénk. sokkal nehezebb volt mint a tavalyi, pedig az is nehezebb volt mint az előzőek. többen sírtak a folyosón meg minden. ennek ellenére nem lett bitang szar, de nagyon féltem közbe, h nem jut elég időm rá:S meg még németből emeltezek, de ott csak a jó tippelésben bízok :D angol érettségim már van a németet csak a nyelvvizsgáért csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!