Beírhat-e egyest ezért a tanár?
Figyelt kérdés
Dolgozatot írtunk, nem tanultam, ezért puskáztam. Kitűnő tanuló vagyok, nincs rutinom a csalásban. Most viszont próbálkoztam, és egyből kiszúrta a tanár. Elvette a lapot (írólapra írtunk), én meg elővettem egy másikat,elraktam a füzetem és leírtam amit magamtól tudok és beadtam, kb. 3-as lesz. Beírhatja-e az egyest a tanár, ha utána beadtam a "rendes" dolgozatot?2013. máj. 1. 20:25
11/12 anonim válasza:
Azért az utána beadott "becsületes dolgozat" becsületessége is megkérdőjelezhető valahol, ha már csak pár másodpercre odalapoztál a megfelelő részhez, ami teszem azt segített neked beugrani ezt-azt. Én tanár lennék, nem kegyelmeznék neked (azaz hogy 1-est adna a puskázásra, majd értékelné a "becsületes" dolgozatot), és tudod miért nem? Mert akkor bárki más megcsinálhatná ugyanezt az osztályban (/csoportban) és nekem ugyanúgy kellene eljárnom mindenkivel (függetlenül attól, hogy te alig lestél ki valamit, majd lebuktál, míg egy másik 70%-ban kileste és megjegyezte, aztán bukott le), aláásva ezzel a tanári tekintélyt.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretném megkapni a második jegyet, mert akkor nehezebb lenne év végén az ötöst megszerezni
2013. máj. 4. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!