Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Beírhat-e egyest ezért a tanár?

Beírhat-e egyest ezért a tanár?

Figyelt kérdés
Dolgozatot írtunk, nem tanultam, ezért puskáztam. Kitűnő tanuló vagyok, nincs rutinom a csalásban. Most viszont próbálkoztam, és egyből kiszúrta a tanár. Elvette a lapot (írólapra írtunk), én meg elővettem egy másikat,elraktam a füzetem és leírtam amit magamtól tudok és beadtam, kb. 3-as lesz. Beírhatja-e az egyest a tanár, ha utána beadtam a "rendes" dolgozatot?

2013. máj. 1. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

beírhatja mert csaltál

legközelebb olyan módszert válassz amivel nem lehetlebukni!!! Ejnyebejnye!!! :))))

2013. máj. 1. 20:30
 2/12 anonim válasza:
73%
Természetesen beírhatja. Csaltál, annak következményei vannak. Vagy szerinted az egyébként jó tanuló nem érdemel büntetést ha csalt? Rád nem vonatkoznak a szabályok?
2013. máj. 1. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom okát, hogy miért ne írhatná be. (Tisztességes, rosszabb tanulót jobban preferálják, mint a csaló, de jót.)
2013. máj. 1. 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért ne írhatná be? Ha pl a boltban lopni próbálkozol, majd lebuksz, te felajánlod, hogy kifizeted az árut, nem fognak úgy csinálni, mintha mi sem történt volna.
2013. máj. 1. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:
De hogy vette észre?
2013. máj. 2. 00:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Milyen tárgyból csináltad ezt?
2013. máj. 2. 00:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk csodálkozom, h nem írta be rögtön a karót
2013. máj. 2. 00:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert utána beadtam ami már becsületes dolgozat volt
2013. máj. 2. 06:17
 9/12 A kérdező kommentje:
És az utólag beadott dolgozatot azt be fogja írni?
2013. máj. 2. 06:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Az 1-es büntetés, mert egyáltalán megpróbálkoztál vele, nem pedig érdemjegy, mert feltételezi, hogy ha csalsz, akkor úgyse tudod egyesnél jobban az anyagot. Innentől kezdve az, hogy utána mit adtál valós tudásod be édesmindegy.

Joga van rá, érettségin is azonnal buktad az egészet, ha bármi jogtalanságot követsz el, hogy pont a te tanárod, hogy fog eljárni; beírja-e neked a másik dolgozatod jegyét vagy nem, azt mi már nem tudhatjuk. Ilyen téren (de amúgy is) elég nagy szabadságot élvez egy tanár.

2013. máj. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!