A tanár beírhat ellenőrzőhiányért minuszt?
Egyáltalán miért kell kivenni? :D
Havonta egyszer az ofő beszedi, beírja a jegyeket oszt kész. Félévkor visszamenőleg aláírja a szülő a dolgokat és megy vissza a táskába. Máskor nem is szoktuk kivenni.
Nálunk célszerű volt vinni, mert működött a félévente egy kimentéses rendszer (pontosabban ha heti egy órás volt a tárgy, akkor évi egy), anélkül pedig nem lehetett... A jegyeimet meg soha nem írtam be, utolsó két évi ellenőrzőm jegyeknél üres :D De ettől még egyáltalán nem baj, ha ti hordjátok, legalább rendszerre szoktatnak. Azt meg igazán nem nehéz megjegyezni, hogy be kell rakni azt a kis füzetet, no meg nem is nehéz.
Ja, és kérdésedre válaszolva örülj, ha még működik ilyen plusz-minuszozós dolog, nálunk mindenféle hiányokért repült a karó.
Köszönöm a válaszokat!
Azt nem értem, hogy ha összegyűlik egy egyes csak ellenőrzőhiányból, akkor az rontja le a tantárgyat, aminek semmi köze a tudáshoz.
Az ellenőrző hozzátartozik az órai felszerelésedhez, minden órához, ezért felszerelés hiánya miatt beírhat, igen. Már csak azért is ,mert sok gyerek nem hozza, nincs beírva semmi az ellenőrzőbe, anyuka meg év végén/félévkor jön pampogni, hogy hát mire fel olyan a jegy amilyen. Nem a te anyukádról beszéltem.
Ui.:Annak aki szerint nem a gyerekben van a hiba és a tanár nem tud csak így fegyelmezni. Kérlek gyere be és tarts meg egy 8. osztálynak egy órát, tök mindegy milyet. Ha hangosan kiabálsz akkor a, kiröhögnek, elküldenek a pi...ba, b, másnap ott van anyu mert a gyerek lelke sérült. Ha nem kiabálsz hangosan akkor meg a, sz.r lesz a központi,mert senki nem ért semmit lecsesz a főnököd, b, másnap ott van az egyetlen halk,( de lehet a leghangosabb) csemete anyja, hogy nem tudsz tanítani add vissza a diplomád, ha nem értesz a gyerekhez ne menj tanárnak, ez csak XY tantárgy minden hülye megtudja tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!