Érettségi kérdés?
Mi van akkor ha én most 13.-os vagyok, és nem tudom letenni magyarból illetve történelemből az érettségit (matekból felmentés miatt nem érettségizem) de a 2 választott tantárgyból és a nyelvből leérettségizem? Ilyenkor mehetek másik suliba letenni az érettségit a következő tanévbe abból a 3 tantárgyból? Vagy kötelező pótérettségire mennem, illetve ha az nem sikerül, akkor a következő tanévban muszáj ebben a suliban letennem abból a 3ból az érettségit?
Szóval az a helyzet, hogy már most tudom, hogy megbukok magyarból és történelemből, németből már megvan az érettségim, és a biosz, és az informatika is sikerülni fog. Nem szeretném ebben a suliban letenni a magyar és a történelem érettségit. A pótvizsga után átiratkozhatok egy olyan suliba ahol van 2 éves éjjeli érettségi képzés? Vagy kötelezően mennem kell a pótérettségire, illetve ha az nem sikerült, akkor ebbe a sulimba kell folytatnom az új évet és májusba megint leérettségizni? Mondhatom, azt hogy nem kívánok pótérettségizni?
Ha már le van adva a jelentkezés
márnem leht módosítnai (meg visszalépni)
Képzeld ha mindenki ezt csinálná
Örülj neki ha túl leszel az egészen
(Vagy egész nyáron tanulni akarnál!)
Nem olyan nehéz, hogy nem lehetne megtanulni
pl a törit!
Kérjél vizsgalehetőséget (javítási lehetőséget)
Ha nem próbálkozol, azt gondolják (tanárok), hogy
nem is "érdekel" az egész Jobbat nem tudok én sem
Nálunk a tanár mindig figyelt arra,hogy legyen elég jegyünk egy félévben (hogy ne okozzon gondot
a jegyadás év végén)
Komolyan nem hiszem el
De tudtad ezt eddig is, hogy aki bukik valamiből,
azt nem engedik érettségire Az ofőd talán tud valamit tanácsolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!