Az érettségi vizsga behívómon nem szerepel a vizsgabizottság tájékoztató értekezletének és záróértekezletének időpontja, ezek teljesen kimaradtak belőle. Ezek szerint nekem nem kell ezeken részt vennem, vagy csak elrontották a behívómat?
az enyémen is rajta van..
szerintem hívd fel az oktatási hivatalt!
Emelt vagy közép?
Emelt szinten nincsenek ilyen értekezletek.
Középszinten a tájékoztató értekezlet az első hozzászólással ellentétben a vizsgázóknak szól, és kötelező a részvétel, és fontos is. Ha nincs benne, hívd fel őket és érdeklődj. Már csak azért is, mert ott mondják meg véglegesen a szóbeli időpontját. Azt megelőzően bármilyen időpontot mond bárki, az nem hivatalos és változhat.
A záróértekezlet valóban nem nyilvános, az azt követő eredményhirdető értekezlet viszont igen. Nem láttam ilyen behívólevelet, elképzelhető, hogy a záróértekezlet időpontját írják bele, ami irányadó, de a tájékoztató értekezleten mondják el azt is, hogy mikorra kell visszamenni eredményhirdetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!