Novella elemzés mindig van?
Most fogok érettségizni (szeretnék :) ) és igazából csak a magyartól félek mert ott 3 oldalt kell írnom minimum egy adott témáról. A 4 év alatt érvelés nem csináltunk tehát az tuti kilőve, verselemzést meg csak úgy h a tanár lediktált 2-3 oldalt a versről , majd ezt megtanultam és fogalmazás idején leírtam szinte szó szerint és 5-ös. Ezzel csak az a baj h magamtól nem tudok semmit se írni egy versről jó max 1 oldalt de többet nem !
Eddig a novella elemzés volt az ami tetszett mert arról azért tudok írni egy megadott keret alapján.
Az lenne a kérdésem h valamilyen formában lesz az érettségin novella elemzés? mind 1 ha összehasonlító vagy sima de lesz e ?
egy mű értelmezése mindig szokott lenni :) szerintem az általában novella.. :D de itt meg tudod nézni előző évekre visszamenőleg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!