Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az iskolában a tornatanár...

Az iskolában a tornatanár miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok, múltkor volt osztályozva szekrényugrás, és megcsináltam, sikerült átugrani a szekrényt, ha nem is tökéletesen de megcsináltam, mégis kettest kaptam. Szerintetek ez igazságos így? Többiek mind 4 vagy 5öst kaptak, egyedül én kettest. Szerintem a kettest az érdemelné aki nem tudja megcsinálni, de látszik rajta, hogy akarja, csak nem megy. De ez a tanár arra 1-est ad. Miért ilyen szigorú, hogy nem tudott adni legalább egy 3-ast nekem? Nem vagyok túl ügyes, ezért gondolom utál már.
2013. ápr. 4. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Tájékoztatlak, hogy középsuliban ha nem csinálod meg, akkor az karó, ha megcsinálod, akkor teljesítménytől függően értékelnek. Ha neked ez kettes, hát ez van, majd másban nyilván kijavíod. Ez már rég nem óvoda...
2013. ápr. 4. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Tájékoztatlak kedves első, hogy nem így van. Ez tesitanártól függ. Van akinél talajtornából 1es voltam van akinél négyes és ugyan azt tudtam.

Kérdezőnek: gondolom ilyen a tanár, ha nem tesivel készülsz továbbmenni akkor nem számít semmit hanyas vagy belőle. Lehet igazságtalan volt de el kell fogadni, mindig a tanárnak van igaza.

2013. ápr. 4. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Az 1. válaszoló biztos csak fusztrált a sikertelenségei miatt ;)

Nem úgy van, ahogy ő képzeli

2013. ápr. 4. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére hozzáállást osztályzott a tanár, aki igyekezett, de ügyetlen volt, az megkapta minimum a 4-est. Aki pedig meg tudta volna csinálni, de flegma volt és nemtörődöm, az simán 3-ast is kaphatott. Így előfordult olyan, hogy aki egyébként rendesen sportolt, az épp hogy utolérte azt, aki nem. Ugyanis úgy gondolták, hogyha nekik van heti két edzésük, akkor már megengedhetik maguknak, hogy tesiórán semmit tegyenek. A tanár meg úgy gondolta, hogy mutassanak példát...
2013. ápr. 5. 00:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet, beleakadt a lábad a szekrénybe?

Vagy nem úgy "nézett ki" az ugrás,ahogy szép lett volna

(Mert te nem láttad) De azért szemét az a tanár

Legalább egy közepest adhatott volna

2013. ápr. 5. 01:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Hál Istennek én gyógytestnevelésre jártam

és mindig megadták a jó jegyet

(nem kellett szekrényt átugrani)

2013. ápr. 5. 01:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk aki úgy esett át rajt, az is 3ast megkapta. Akinek meg sikerült átrugni, attól függően, hogy mennyire szépen 4es-5st kapott. Még akinek segített a tanár (konkrétan átemelte), az sem kapott 3as-4esnél roszabbat. Ne foglalkozz vele.
2013. ápr. 5. 15:55
 8/9 anonim válasza:

Szerintem nagyon sok tesitanár visszaél a helyzetével.

Amúgy meg szint lehetetlen következetesen osztályozni tesiből sztem.

De főleg a tanár "szemétkedik" - mondom ezt úgy, hogy én is tanár vagyok! És a fiam középiskolás - ő minden nap ilyeneket mesél...

Tojd le, foglalkozz a többi tárggyal, vagy sportolj valamit külön, amit szeretsz!

Sajnálom....

2013. ápr. 18. 01:15
 9/9 a-gergő-egy@ válasza:
2-es válaszoló nem mindig a tanárnak van igaza velem is már igazságtalankodtak !! kérdezőnek: ha előtte csináltál valamit akkor lehet hogy azért utált meg és ezért adott rossz jegyet velem is ez van egyszer csináltam egy balhét és azóta utál szó szerint az egész suli komoly
2013. ápr. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!