Általános Iskolában év végi osztályozó vizsga? (Bővebben lent)
Általános Iskolai 6.osztályos tanuló vagyok, külföldi tartózkodás miatt magántanuló vagyok. Szeretném megkérdeznii, hogy hogyan zajlik az osztályozóvizsga?
Tételeket, vagy témakörökből kérdeznek? Írásbeli vagy Szóbeli feleletre számíthatok, esetleg mindkettőre?
Valójában mindent szeretnék tudni róla, meddig tart, hányan vannak egy teremben... Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem tudtam, hogy van általánosban ilyen
Ha van, akkor általában két részből szokott állni
Van egy írásbeli aztán meg egy szóbeli Mindig egy évnek az anyagából (Készülni abból a tankönyvből kell, ami az adott évben használatos volt) Ja meg kérdezd meg a tanárt
Szóval, az a"lényeg", hogy egy tanévnek
az anyagából van a vizsga (azt az anyagot kell tudni a vizsgán) Jegyre megy, mert ha nem voltál jelen az órákon év közben, akkor neked a tanár ugye nem tudott jegyet adni, ezért kell menned az osztályozó vizsgára
Köszönöm válaszotokat!
Azért kérdeztem meg, mert picit el kezdtem izgulni, tudom hogy nem kell, de izgulós típus vagyok, nagyon szeretném, hogyha jól sikerülne.
Ha megtanulod a tananyagot, nem lehet nagyobb
próbléma (több tantárgyból mész?)
Úgy készülj rá, mint valami témazáróra
Gondolom a Történelem, Magyar nyelv és irodalom nem fog nagy "nehézségeket" okozni (nem tudom hanyad évről van szó) Hányadik osztályos az anyag?
A hatodikos anyag nem szokott túlzottan nehéz lenni
(Ha jól emlékszem töriből őskor, ókor)
6. osztályos anyagról van szó, és középkor- újkor..
5.osztályos koromban tanultam az ókort-őskort..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!