Adnak jegyet? Vagy ez amolyan "különóra" és nincs értékelés?
Én vegyészmérnökire szeretnék menni, ezért a matek és a kémia emelt faktot szeretném felvenni jövőre(akkor leszek 11.-es).
Gondoltam még arra is, hogy felveszem a töri emeltet is(töriből nem szeretnék emeltet tenni,de mivel kötelező érettségi tantárgy(tehát beleszámít a pontszámomba), szeretnék ebből is minél jobb eredményt elérni a középszintű érettségin). Szerintetek így érdemes felvennem a törit is, vagy a három fakt már túl sok lenne?
Az irodalom kicsit gázos, vagyis tavaly az volt, mert egy csomó kötelezőnk volt, de azért választottam, mert szeretem, szóval nem volt megterhelő.
Az angol egyáltalán nem vészes :)
Amúgy 4-es tanuló vagyok, kivéve a matekot.
2013. ápr. 1. 21:42
12/19 anonim válasza:
Angolból mindig is jó voltam, ezért nem valami megterhelő.
Matekból szintén jó vagyok, az órai házit megirom kb 10 perc alatt, igy a faktosra bőven van idő, pláne, hogy csak hetente egyszer van. Bár a sima matekkal ellentétben, a faktos anyagot nem mindig értem meg elsőre :P
2013. ápr. 1. 22:30
13/19 anonim válasza:
Nekem is matek volt az egyik fakultációs tárgyam
Jó volt a tanár (De oda csak olyankor érdemes menni,
ha tényleg valami műszaki fősulira szeretnél menni továbbtanulni)
2013. ápr. 2. 00:58
14/19 anonim válasza:
A matek mellé nagyon passzol még a fizika
(ha már fakt)
2013. ápr. 2. 00:59
15/19 anonim válasza:
nekem csak jövőre lesz fakt, de a törit azért vettem fel, mert kötelező érettségi tantárgy, és hát eddig elég lusta voltam és nem nagyon tanultam. a föcit pedig azért, mert abból elvileg könnyű érettségizni és 2éves a tananyag. kár, hogy én már kicsúsztam abból, hogy letegyem az előrehozott érettségit belőle... :((
2013. ápr. 2. 10:34
16/19 anonim válasza:
Utolsó: Nem tudom, hogy mért mondja mindenki hogy könnyű a földrajz érettségi, szerintem egyáltalán nem az, ráadásul ha tovább akarsz tanulni azzal szinte sehova nem lehet menni. Ellenben az info is könnyű szerintem és azt rengeteg helyre elfogadják, és még előrehozottat is lehet belőle tenni
2013. ápr. 2. 12:01
17/19 anonim válasza:
nálam meg az infó a nehéz :D
2013. ápr. 2. 13:30
18/19 anonim válasza:
ja, meg csak hogy akkor pontosítsak, nem azt mondják, hogy könnyű, hanem viszonylag könnyű. :)
2013. ápr. 2. 13:31
19/19 anonim válasza:
11-edikben kémia, biosz és matek faktokra jártam, de a matekot leadtam, kémiából pedig leérettségiztem mindkét szinten. Ha jó jegyeket akarsz, illetve nem akarod, hogy lehúzzák az alapórák jegyeit, akkor ne erőltesd a 3 faktot, mert finoman szólva is k*rva megterhelő tud lenni néha. :D Főleg, hogy a faktos tanárok elvárják, hogy az ő órájukon legyél a legjobb, és az legyen számodra a legfontosabb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!