Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neptun befizeteseket ki kell...

Neptun befizeteseket ki kell fizetni ha otthagyjuk az egyetemet idöközben?

Figyelt kérdés

a masodik felev ota dolgozom egy komoly munkahelyen, eppen ezert ugy döntöttem abbahagyom a tanulmányaimat a Széchenyi Egyetemen.

a masodik felevre vettem fel olyan targyakat amikre fizetnem kellett többszöri targyfelvetel miatt. annak ellenere, hogy orakra nem jarok sot az elsö zhkon reszt se vettem küldtek kesedelmi dijat is.

mivel kulfoldi munkarol van szo eleg messze, ezert nem szivesen jönnek csak amiatt haza, hogy kiiratkozzak. a kerdes: hazajöjjek mert ugyis be fogjak hajtani a penzt? vagy nem fogjak es feleslegesen ne utazzak?

2013. márc. 25. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
A pénzt valószínűleg valahogyan be fogják hajtani rajtad, ugyanis, ha jól értelmeztem, a hallgatói jogviszonyod nem passzív, így minden tanulmányi és pénzbeli követelménynek eleget kell tenned. Hazajönni nem kell, ugyanis neten keresztül is át tudod valószínűleg utalni a pénzt. Szerintem jobb lenne minél előbb, mert a késedelmi díjak csak halmozódni fognak.
2013. márc. 25. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos be kell :(
2013. márc. 25. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Mekkora összegekről van szó

Ha nem olyan nagy,inkább fizesd be

2013. márc. 26. 05:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Otthagyod a sulit?
2013. márc. 26. 05:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha otthagyod a sulit

ki kell iratkoznod

2013. márc. 26. 05:40
 6/8 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat.

mar reg kiiratkoztam volna ha lett volna ra lehetosegem, ugyanis neptunom keresztul nem lehet otthon meg mar egy jo ideje nem voltam. nem olyan nagy osszegrol van szo szoval valszeg akkor kifizetem innen.

2013. márc. 26. 06:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak nem Ausztráliában vagy!
2013. márc. 27. 01:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg "távrecegőn" megkérdezheted a Tanulmányi

Osztály-t mi a teendő

2013. márc. 27. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!