A bp. -i Xántus János Angol-Magyar Kéttannyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskolát, vagy a szintén bp. -i Karinthy Frigyes Angol-Magyar Kéttannyelvű Gimnáziumot választanád?
Köszönöm a válaszokat.
Én alapjából véve nem itthon képzelem el a jövőmet, hanem külföldön (Kanadában, Amerikában vagy Németországban), szóval az itthoni munkaerőviszonyok engem nem érdekelnek. Azért az is egy szempont, hogy én a belvárosban lakom, és a Karinthy több mint 1 óra út, a Xantusba meg nincs 10 perc sem. De szívem szerint a Karinthyba mennék, csak hát hol van az a suli?! A világ végén... :(((
Ja, értem. Hát igen, gondoltam, hogy nem olcsó, de mégis csak abban a suliban van ilyen egyedül, és még olcsóbb, mint ha külön tennéd le.
Különben nyelvekből mindegyik suli erős. De ha azt veszed alapul, hogy a Xántus ugyebár félévente 60 E Ft, vagyis egy évben 120.000, azt 5 évig elteszed, plusz hozzáraksz egy kicsit, és megkaphatod az IB-t. :) Szóval még mindig a Karinthyba mennék. :D De a Te saját életed, a saját döntésed, nekem csak ez a véleményem. Meg a Xántus nagyon jó suli, de úgy hallottam, nem a kedves emberekről híres. :/ Karinthyba is szorult pár sznob, de azért ezen a téren sokkal jobb. Nem tudom. :)
Különben mit döntöttél? Mivel ma volt a sorrendmódosítás utolsó napja, gondolom, már tudod, hova fogsz menni.
nincs mit :)) örülök, hogy Karinthys leszel :)
Különben van egy kolesz, ami 24 percre van (tömegközlekedéssel) a Karinthytól: Kisfaludy Károly Középiskolai Kollégium. Remélem, segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!