Karinthy Frigyes/Szent László Gimnáziumba jelentkezők! Hány pontos felvételitek lett?
Nekem csak 77 pont, bár azt mondják, ez nagyon jónak számít, szerintem írhattam volna jobbra.
Itt legalább a többiek is láthatnák, hogy kb. milyen esélyek vannak :)
Én is szerettem volna egy ilyen kérdést feltenni. ;-)
Én a Szent Lászlóba jelentkezem,emelt angol,és matek-angol szakra.(Speciálist is beírtuk,de oda nem igazán szeretnék menni.:/ ) 83 pontom lett amúgy.:) Te melyik szakra szeretnél menni?
Szent Lászlóból én is a matek-angolt jelöltem :)
A Karinthyban nagyon reménykedem, két tannyelvű angolt jelöltem meg, jövőhét tájékán megyek szóbelizni.
Kár hogy a felvételin izgultam.
Azt kérdezném még, hogy a matek-angolra a Lászlóban hány embert vesznek fel?
Én is SZLG-t jelöltem meg elsőnek ott a matek angol és az emelt angol szakot. A karinthy emelt angol tagozatát is beírtam :)
Amúgy 80 pontom lett a központin és a képlettel kiszámolva a pontszámom mateknál 86 az angolnál 75 +szóbeli
szerintem 77 ponttal már felvesznek legalábbis remélem :)
Drukkolok mindenkinek :)
Matek-angolon amúgy semmilyen szóbeli nincsen?
Úristen! Most érzem csak,hogy milyen kicsi vagyok itt egyesekhez képest. T.T
Nekem a matek-angol (SZLG) szakra azt hiszem 85,3 pontom van,az angolra meg 68,5+szóbeli. T.T Sírni fogok,ha nem vesznek fel. :( Ma este rakják fel,hogy kit hívnak be szóbelizni. Matek-angolra szerencsére nincs,különben nem biztos,hogy bejelöltem volna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!