Karinthy Frigyes Gimnázium 01-es osztályába 122 vagyok, van esélyem?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 19:27
1/11 anonim válasza:
sokan ki fognak még esni előled, de kb 35en lennétek, tehát azt mondom, hogy nincs
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. márc. 12. 19:33
3/11 anonim válasza:
Szoros a mezőny
Eléggé "hátul" vagy
5/11 anonim válasza:
Én is oda jelentkeztem, és 98. vagyok úgyhogy szépen lemondtam róla..ˇˇ
6/11 anonim válasza:
A 01-es az az angol kéttannyelvű? Ne adjátok fel a reményt! Oda 68 gyereket vesznek fel és eshetnek ki előletek! Amíg meg nem kapjátok áprilisban a választ, addig lehet izgulni! :)
7/11 anonim válasza:
Van esélyetek. Komolyan mondom! Tvaly angol kéttanra a 127. gyereket is felvették, emelt angolra szintén, németre a 175. embert. [link]
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. márc. 15. 09:56
9/11 anonim válasza:
Látom, itt mindenki annak ellenére ír a Karinthy-ról, hogy semmit nem tudnak róla.
A 01-es osztály az angol-magyar kéttannyelvű tagozat, amiből idén 2 osztály indul, összesen 64 fővel (32-32). Az egyik osztály az A a matematika tagozatos angol kéttan, a másik a B, természettudományos/ humán tagoatos osztály. A matek a keményebb.
Ezt csak azért írom, mert az angol kéttanba, semmi esélyed sincs bekerülni, viszont az emelt angolra lazán. Oda viszonylag könnyű bekerülni, mivel a Karinthy-nak csak az angol kéttan, ami színvonalas. Viszont az emelt angolt bárhol megkapod...
10/11 anonim válasza:
^ kéttan német is színvonalas azért, ne vonjuk kétségbe, ott végeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!