Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Budapest XVIII. kerületében...

A Budapest XVIII. kerületében lévő Karinthy Frigyes Gimnáziumért megéri utazni napi szinten 1,5 órát?

Figyelt kérdés
Idén felvételizem, 1. osztálytól kezdve kitűnő tanuló vagyok, a központim 88 pontos lett (ami idén meglehetősen jó, mivel az átlag 45 pont:), a szóbelin maximális pontszámot értem el, mivel minden kérdésükre jól válaszoltam, szóval nagyon valószínű, hogy felvesznek. A kérdés csak az, hogy megérné-e Nekem minden tanítási nap rengeteget utazni azért, hogy megtanuljak angolul, vagy ugyanezt a tudást megkapom más olyan kéttannyelvű Középiskolában, amiért nem kell ennyit utaznom? Ezt azért kérdezem, mert Március 10.-ig tudom módosítani a rangsort, és az 1. helyre a Karinthy-t jelöltem meg. Kérlek, segítsetek eldönteni! Karinthy-sok véleményét szívesen várom! Köszönöm! :)

2013. márc. 8. 10:24
1 2
 1/20 anonim válasza:
Szerintem ha van a közeledben más suli, ami kéttannyelvű(feltélezem ilyenbe szeretnél menni) akkor szerintem menj oda. Hidd el az utazs is kimerítő..Gondolj arra, hogy 5 éven át mindennap megkell tenned 1, órát. Megéri úgy is, hogy más iskola is van a közeledben, ami hasonlóan tanít?!
2013. márc. 8. 14:19
 2/20 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van. :) Köszönöm a hozzászólásod. :)

Igazából én azért szeretnék a Karinthy-ba menni, mert IB diplomát szerezhetek kitűnőként ingyen, vagy ha nem is ingyen, de olcsóbban, mintha nem Karinthy-s lennék. Ez meg azért jó számomra, mert én külföldi egyetemre szeretnék menni, csak hát az, hogy már a szóbeliről is fáradtan mentem haza az út hosszasága miatt:) Azt hiszem, alszom még erre egyet, és várok még pár hozzászólásig, utána holnap kitaláljuk az osztályfőnökömmel, mi legyen. :)

2013. márc. 8. 16:57
 3/20 anonim válasza:
Ha jól tanulsz, bármit elérhetsz más iskolából is!:)
2013. márc. 8. 19:46
 4/20 anonim ***** válasza:
De honnan kellene bejárnod(?)
2013. márc. 9. 01:46
 5/20 anonim ***** válasza:

Esetleg jelentkeztél a Szt. Laciba is(!)

Mert még ott van hasonló tagozatos csoport

Ha az esetleg közelebb volna

2013. márc. 9. 01:47
 6/20 anonim ***** válasza:

Esetleg koleszt nem tudnál

igényelni(!)

Akkor csak a hét végén kéne haza menned

2013. márc. 9. 01:48
 7/20 anonim ***** válasza:

Nekem lehet, megérné odajárni

(ha annyira jó az oktatás)

Nem annyira sok suli van azért ilyen

2013. márc. 9. 01:49
 8/20 anonim ***** válasza:

Ha nem laksz nagyon messze

(mondjuk fővárosi vagy) talán

nem olyan nehéz

2013. márc. 9. 01:50
 9/20 A kérdező kommentje:

4.,5.,6.,7.,8. válaszoló: Budapest I. kerületéből; Nem, nem jelentkeztem a "Szent Laciba"; Nem megyek koleszba, máskülönben ha ebben gondolkodnék, akkor nem tettem volna fel a kérdést;

1. válaszoló: Igazad van. :) De végül mégis csak 1. helyen hagytam a Karinthy-t.

2013. márc. 10. 15:39
 10/20 anonim ***** válasza:

Azt gondoltam volna, h

vidéki vagy

2013. márc. 13. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!