A Budapest XVIII. kerületében lévő Karinthy Frigyes Gimnáziumért megéri utazni napi szinten 1,5 órát?
Igen, igazad van. :) Köszönöm a hozzászólásod. :)
Igazából én azért szeretnék a Karinthy-ba menni, mert IB diplomát szerezhetek kitűnőként ingyen, vagy ha nem is ingyen, de olcsóbban, mintha nem Karinthy-s lennék. Ez meg azért jó számomra, mert én külföldi egyetemre szeretnék menni, csak hát az, hogy már a szóbeliről is fáradtan mentem haza az út hosszasága miatt:) Azt hiszem, alszom még erre egyet, és várok még pár hozzászólásig, utána holnap kitaláljuk az osztályfőnökömmel, mi legyen. :)
Esetleg jelentkeztél a Szt. Laciba is(!)
Mert még ott van hasonló tagozatos csoport
Ha az esetleg közelebb volna
Esetleg koleszt nem tudnál
igényelni(!)
Akkor csak a hét végén kéne haza menned
Nekem lehet, megérné odajárni
(ha annyira jó az oktatás)
Nem annyira sok suli van azért ilyen
Ha nem laksz nagyon messze
(mondjuk fővárosi vagy) talán
nem olyan nehéz
4.,5.,6.,7.,8. válaszoló: Budapest I. kerületéből; Nem, nem jelentkeztem a "Szent Laciba"; Nem megyek koleszba, máskülönben ha ebben gondolkodnék, akkor nem tettem volna fel a kérdést;
1. válaszoló: Igazad van. :) De végül mégis csak 1. helyen hagytam a Karinthy-t.
Azt gondoltam volna, h
vidéki vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!