Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Budapest XVIII. kerületében...

A Budapest XVIII. kerületében lévő Karinthy Frigyes Gimnáziumért megéri utazni napi szinten 1,5 órát?

Figyelt kérdés
Idén felvételizem, 1. osztálytól kezdve kitűnő tanuló vagyok, a központim 88 pontos lett (ami idén meglehetősen jó, mivel az átlag 45 pont:), a szóbelin maximális pontszámot értem el, mivel minden kérdésükre jól válaszoltam, szóval nagyon valószínű, hogy felvesznek. A kérdés csak az, hogy megérné-e Nekem minden tanítási nap rengeteget utazni azért, hogy megtanuljak angolul, vagy ugyanezt a tudást megkapom más olyan kéttannyelvű Középiskolában, amiért nem kell ennyit utaznom? Ezt azért kérdezem, mert Március 10.-ig tudom módosítani a rangsort, és az 1. helyre a Karinthy-t jelöltem meg. Kérlek, segítsetek eldönteni! Karinthy-sok véleményét szívesen várom! Köszönöm! :)

2013. márc. 8. 10:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nem olyan egyszerű

ezt eldönteni

2013. márc. 13. 17:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor tudnék korrekt választ adni,ha tudnám hova jelentkeztél még..
2013. márc. 13. 19:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Felvettek, ide megyek.
2013. márc. 14. 10:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)) De különben a kolesz hosszútávon valószínűleg jobb megoldás lenne, de a 1,5 órában is van pozitívum. Például tanulhatsz útközben. Ja, és a kollégiumi élet is szép tud lenni, de a te döntésed. :)
2013. márc. 14. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
sorry a szóismétlésért, nem vagyok formában :D
2013. márc. 14. 20:38
 16/20 A kérdező kommentje:

Kedves vagy, de az a 1,5 óra sajnos nem úgy fog eltelni, hogy felülök egy BKV járatra, ami közel 2 óra után letesz a Karinthy előtt. :) Az utazás egy zsúfolt villamoson kezdődik majd, ahonnan egy zsúfolt buszra szállok majd át, 30 perc utazás után pedig még 20 perc az 50-es villamoson, és onnan még 5 perc a Karinthy.

A Koleszon gondolkodtam, de mivel a XVIII. kerületben nincs kollégium, ezért nem megyek. Köszönöm a kedves szavakat és a gratulációt! :)

2013. márc. 14. 23:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudok egy-kettőt, ami ugyan nem a 18. kerben van, de viszonylag közel van a Karinthyhoz. Pl. Kisfaludy Károly Középiskolai Kollégium. :) Ez 24 percre van a Google Map szerint. :)) II. kerületi. És sok sikert a KFG-hez. :)
2013. márc. 14. 23:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. márc. 15. 22:13
 19/20 anonim válasza:
Szia! Én is a Karinthyba jelentkeztem. Nemeten 101. Vagyok angolon 198 . Megtudhatom hogy teged melyik tagozatra vettek fel? :)
2013. ápr. 9. 16:29
 20/20 anonim válasza:

Nyugi. Én is napi 1 órát utazom a Karinthy miatt,de megéri:D

amúgy gratula,hogy felvettek!:)

2013. júl. 3. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!