Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így rúgtak ki az iskolából,...

Így rúgtak ki az iskolából, megtehetik ezt?

Figyelt kérdés

Szóval csináltunk egy hülyeséget "barátnőmmel" amit nem lett volna szabad még szerda délután,másnap reggel fél 9 előtt behívattak az igazgatóiba azzal hogy kivagyok rúgva stb...Pénteken bement anyám az igazgatóiba de semmi papírom nincs kirúgásról csak iskola változtatásiról.Ezt így megtehetik?Elvileg arra is megkérték anyámat,hogy mondja azt,hogy én akartam magamtól átmenni...De ő megmondta az igazgatónőnek hogy nem így van,és hétfőn hívja fel őket.Van még esély arra hogy visszavesznek?

15/L 8. osztály...

2013. márc. 10. 21:21
 61/99 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem ettől a héttől,ha átvesznek vagy nem sikerül elintézni.De én kérni fogok róla papírt úgy döntöttem.
2013. márc. 10. 22:45
 62/99 anonim ***** válasza:
59%

Magántanuló nem tudsz lenni?Egyébként mindenki követhet el hibákat,bármekkorát is,legközelebb gondold át.Azért sok sikert ahoz,hogy legyen valami megoldás :)

15/L

63/99 anonim ***** válasza:

Az a borzasztó h tul.képpen az igazgatót

hoztad lehetetlen helyzetbe(Képzeld bele magad,ha te volnál ott az igazgató te mit csinálnál)

Attól fél,h lejáratódik (miattad) Ezért kéne még valamit írnod,h te (közben)"rájöttél,h milyen helyzetbe hoztad az igazgatót" és végtelenül sajnálod

64/99 anonim ***** válasza:

Jövőre másik suliba mennél(?)!

Gondolom voltál most felvételin

Mert még (ráadásul) iskolaköteles vagy

2013. márc. 10. 22:47
 65/99 A kérdező kommentje:

Lehet hogy meglehetne oldani,hogy magántanuló legyek de az semmiképp nem szeretnék lenni.Nekem az nem megy,hogy itthon ülük gépezek és közbe tanilok.Szeretek társaságba lenni.

Igen,tudom hogy őt hoztam kellemetlen helyzetbe..Gáz is az egész így.

2013. márc. 10. 22:47
 66/99 A kérdező kommentje:
Igen,másikba.Már el is lettek küldve a felvételi lapok...Tudom,hogy az vagyok.
2013. márc. 10. 22:48
 67/99 anonim ***** válasza:
40%

Hát-

ezt jól elszúrtad (Nem is tudom,hogy tehettél ilyet ilyen kevéssel suli vége előtt) AZ igazgatónak

milyen "kellemetlen" lehet (valszínűleg benne van a házirendben,h ilyenkor el kell tanácsolnia az embert)

Mert éretlen

2013. márc. 10. 22:49
 68/99 A kérdező kommentje:
Igazából az is bennem volt,hogy ilyenkor már biztos nem rúgnak ki...Nem a fenét nem.Az van benn,hogy eltanácsolással büntethető az akinek folyamatos fegyelmi problémái vannak (mondjuk ez rám sztem nem igaz,órát se szoktam zavarni)De nincs bent az,hogy kötelező kirúgni.
2013. márc. 10. 22:51
 69/99 anonim ***** válasza:

Nem tudja vállalni,h "ilyen" emberek" járjanak oda

(Hát- mindenhol vannak szabályok)

Te vidéki vagy(?)! Ez egy pesti suli volt(?)

2013. márc. 10. 22:53
 70/99 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok.Pesttől kb. 150 km-re
2013. márc. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!