Így rúgtak ki az iskolából, megtehetik ezt?
Szóval csináltunk egy hülyeséget "barátnőmmel" amit nem lett volna szabad még szerda délután,másnap reggel fél 9 előtt behívattak az igazgatóiba azzal hogy kivagyok rúgva stb...Pénteken bement anyám az igazgatóiba de semmi papírom nincs kirúgásról csak iskola változtatásiról.Ezt így megtehetik?Elvileg arra is megkérték anyámat,hogy mondja azt,hogy én akartam magamtól átmenni...De ő megmondta az igazgatónőnek hogy nem így van,és hétfőn hívja fel őket.Van még esély arra hogy visszavesznek?
15/L 8. osztály...
Magántanuló nem tudsz lenni?Egyébként mindenki követhet el hibákat,bármekkorát is,legközelebb gondold át.Azért sok sikert ahoz,hogy legyen valami megoldás :)
15/L
Az a borzasztó h tul.képpen az igazgatót
hoztad lehetetlen helyzetbe(Képzeld bele magad,ha te volnál ott az igazgató te mit csinálnál)
Attól fél,h lejáratódik (miattad) Ezért kéne még valamit írnod,h te (közben)"rájöttél,h milyen helyzetbe hoztad az igazgatót" és végtelenül sajnálod
Jövőre másik suliba mennél(?)!
Gondolom voltál most felvételin
Mert még (ráadásul) iskolaköteles vagy
Lehet hogy meglehetne oldani,hogy magántanuló legyek de az semmiképp nem szeretnék lenni.Nekem az nem megy,hogy itthon ülük gépezek és közbe tanilok.Szeretek társaságba lenni.
Igen,tudom hogy őt hoztam kellemetlen helyzetbe..Gáz is az egész így.
Hát-
ezt jól elszúrtad (Nem is tudom,hogy tehettél ilyet ilyen kevéssel suli vége előtt) AZ igazgatónak
milyen "kellemetlen" lehet (valszínűleg benne van a házirendben,h ilyenkor el kell tanácsolnia az embert)
Mert éretlen
Nem tudja vállalni,h "ilyen" emberek" járjanak oda
(Hát- mindenhol vannak szabályok)
Te vidéki vagy(?)! Ez egy pesti suli volt(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!