Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így rúgtak ki az iskolából,...

Így rúgtak ki az iskolából, megtehetik ezt?

Figyelt kérdés

Szóval csináltunk egy hülyeséget "barátnőmmel" amit nem lett volna szabad még szerda délután,másnap reggel fél 9 előtt behívattak az igazgatóiba azzal hogy kivagyok rúgva stb...Pénteken bement anyám az igazgatóiba de semmi papírom nincs kirúgásról csak iskola változtatásiról.Ezt így megtehetik?Elvileg arra is megkérték anyámat,hogy mondja azt,hogy én akartam magamtól átmenni...De ő megmondta az igazgatónőnek hogy nem így van,és hétfőn hívja fel őket.Van még esély arra hogy visszavesznek?

15/L 8. osztály...

2013. márc. 10. 21:21
 41/99 anonim ***** válasza:
0%

Menj be sírva,h soha többé nem fog

előfordulni

2013. márc. 10. 22:05
 42/99 A kérdező kommentje:
Az se hatotta meg az igazgatót,hogy anyám sírt...Osztályfőnököm visszavett volna,az igazgató nem.
2013. márc. 10. 22:07
 43/99 A kérdező kommentje:
Most őszintén.Az se számít semmit,hogy 6.-ig kitűnő voltam,tavaly 4,2-es átlag,most félévkor is annyi.Életembe nem volt még beírásom és a magatartásom is mindig példás volt?Szóval nem az van hogy 7 éve feszítem a húrt...
2013. márc. 10. 22:09
 44/99 anonim ***** válasza:
nekem is elárulnád miért rúgtak ki?
2013. márc. 10. 22:13
 45/99 A kérdező kommentje:
Küldtem privátot.
2013. márc. 10. 22:14
 46/99 anonim ***** válasza:

Írass a szüleiddel valami papírt az ofőnek,

hogy adja át az igazgatónak (amiben álljon az,

h nem te találtad ki a dolgot és mások is benen voltak, őket miért nem akarják kitenni)

2013. márc. 10. 22:15
 47/99 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem,h a többit miért nem

akarják "kitenni"(írjátok le,h tudjátok, mekkora

"bűnt" követtetek el,de a többieket,akik benne voltak,

miért nem büntetik akkor meg) Miért csak téged

2013. márc. 10. 22:18
 48/99 anonim ***** válasza:

Az a baj,h ez egyházi suli

(és ott nem lehet ilyeneket csinálni)

2013. márc. 10. 22:19
 49/99 A kérdező kommentje:
Azt hiszik szerintem hogy az elsőt is ugyanazzal a személlyel raktam ki,nem így van,de őt nem szeretném beárulni...Amúgy az egész osztály ezt mondja,meg elhiszik hogy nem az én ötletem volt.De nem érdekli őket,ofőmet meg felesleges cseszegetni,nem tud mit csinálni.Azt mondták ezzel telt be a pohár,de könyörgöm,akkor adtak volna korábban figyelmeztetőt vagy akármi.
2013. márc. 10. 22:21
 50/99 anonim ***** válasza:

Sajnos

Nemlehet ott úgy "viselkedni",h ti akarjátok megmondani,

mi legyen (Ott gondolom csak a megfelelő "lázattal"

Azt gondolják,neked jó(jobb) volna egy nem vallásos (egyházi) suli

2013. márc. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!