Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így rúgtak ki az iskolából,...

Így rúgtak ki az iskolából, megtehetik ezt?

Figyelt kérdés

Szóval csináltunk egy hülyeséget "barátnőmmel" amit nem lett volna szabad még szerda délután,másnap reggel fél 9 előtt behívattak az igazgatóiba azzal hogy kivagyok rúgva stb...Pénteken bement anyám az igazgatóiba de semmi papírom nincs kirúgásról csak iskola változtatásiról.Ezt így megtehetik?Elvileg arra is megkérték anyámat,hogy mondja azt,hogy én akartam magamtól átmenni...De ő megmondta az igazgatónőnek hogy nem így van,és hétfőn hívja fel őket.Van még esély arra hogy visszavesznek?

15/L 8. osztály...

2013. márc. 10. 21:21
 11/99 anonim ***** válasza:

Vannak helyzetek amikor fegyelmi nélkül is ki lehet valakit rúgni. Sőt van amikor fegyelmivel együtt rúgnak ki valakit. Szóval a fegyelmi nem ment meg téged..

De áruld már el így ismeretlenül. Mi volt az az hülyeség??

2013. márc. 10. 21:36
 12/99 A kérdező kommentje:
Aki kérte annak elküldtem privátba.
2013. márc. 10. 21:41
 13/99 anonim ***** válasza:
Küldd el nekem is privátban légyszi, kíváncsi vagyok, mi az amiért ilyen simán ki lehet valakit rúgni.
2013. márc. 10. 21:41
 14/99 anonim ***** válasza:

ma 21:35 vagyok

Megkaptam a privát üzenetedet.

Amit tettél az bizony elég indok arra hogy azonnali hatállyal menesszenek az iskolából. Nem akarlak megbántani de egy értelmes, épeszű ember ilyet nem csinál amit te csináltál. Ha én lennék az igazgató, és még annyi könyörületet sem adtam volna hogy rábeszéljem anyukádat arra hogy önszántadból mész el. Bizony a referencia leveledre ráírnám, hogy kezelhetetlen, értelmetlen vagy.

Tényleg nem bántásból.. de nem árt ha felfogod tetteid súlyát..

2013. márc. 10. 21:42
 15/99 anonim ***** válasza:

ma 21:42 vagyok

Az lemaradt , hogy mondom ezt úgy hogy nem kaptam vallásos nevelést..

2013. márc. 10. 21:44
 16/99 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy hülyeség volt,már nem is csinálnám meg,megbántam,de nem tudom visszacsinálni.És szeretnék ebbe az iskolába maradni...Az számít valamit,hogy az előző 7 évbe nem volt velem semmi probléma se?Minden évbe példás volt a magatartásom.Ebben az évbe megzakkantam vagy nem tudom.
 17/99 anonim ***** válasza:
Nekem is küldd el légyszi.
 18/99 anonim ***** válasza:
Talán beszélned kéne az igazgatóval, és neki kéne elmondani,hogy nagyon sajnálod, soha többé nem csinálsz ilyet, és több gond nem lesz veled. De amit tettél az több mint hülyeség, és ezt neked tudnod kellett akkor is amikor kiagyaltátok, megcsináltátok. Egy egyházi iskolában ezt nehéz lesz meg nem történtté tenni..
2013. márc. 10. 21:48
 19/99 anonim ***** válasza:

Megbánást kell mutatnod

meg azt ki is kell fejezned

Írd le az igazgatónak, hogy bánod,amit tettél

2013. márc. 10. 21:50
 20/99 anonim ***** válasza:
Ilyen hamar hova tudnál átmenni
2013. márc. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!