Így rúgtak ki az iskolából, megtehetik ezt?
Szóval csináltunk egy hülyeséget "barátnőmmel" amit nem lett volna szabad még szerda délután,másnap reggel fél 9 előtt behívattak az igazgatóiba azzal hogy kivagyok rúgva stb...Pénteken bement anyám az igazgatóiba de semmi papírom nincs kirúgásról csak iskola változtatásiról.Ezt így megtehetik?Elvileg arra is megkérték anyámat,hogy mondja azt,hogy én akartam magamtól átmenni...De ő megmondta az igazgatónőnek hogy nem így van,és hétfőn hívja fel őket.Van még esély arra hogy visszavesznek?
15/L 8. osztály...
Vannak helyzetek amikor fegyelmi nélkül is ki lehet valakit rúgni. Sőt van amikor fegyelmivel együtt rúgnak ki valakit. Szóval a fegyelmi nem ment meg téged..
De áruld már el így ismeretlenül. Mi volt az az hülyeség??
ma 21:35 vagyok
Megkaptam a privát üzenetedet.
Amit tettél az bizony elég indok arra hogy azonnali hatállyal menesszenek az iskolából. Nem akarlak megbántani de egy értelmes, épeszű ember ilyet nem csinál amit te csináltál. Ha én lennék az igazgató, és még annyi könyörületet sem adtam volna hogy rábeszéljem anyukádat arra hogy önszántadból mész el. Bizony a referencia leveledre ráírnám, hogy kezelhetetlen, értelmetlen vagy.
Tényleg nem bántásból.. de nem árt ha felfogod tetteid súlyát..
ma 21:42 vagyok
Az lemaradt , hogy mondom ezt úgy hogy nem kaptam vallásos nevelést..
Megbánást kell mutatnod
meg azt ki is kell fejezned
Írd le az igazgatónak, hogy bánod,amit tettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!