Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így rúgtak ki az iskolából,...

Így rúgtak ki az iskolából, megtehetik ezt?

Figyelt kérdés

Szóval csináltunk egy hülyeséget "barátnőmmel" amit nem lett volna szabad még szerda délután,másnap reggel fél 9 előtt behívattak az igazgatóiba azzal hogy kivagyok rúgva stb...Pénteken bement anyám az igazgatóiba de semmi papírom nincs kirúgásról csak iskola változtatásiról.Ezt így megtehetik?Elvileg arra is megkérték anyámat,hogy mondja azt,hogy én akartam magamtól átmenni...De ő megmondta az igazgatónőnek hogy nem így van,és hétfőn hívja fel őket.Van még esély arra hogy visszavesznek?

15/L 8. osztály...

2013. márc. 10. 21:21
 21/99 anonim ***** válasza:
40%

ma 21:48 vagyok

Igaza van az igazgatónak. A hivatása miatt megbocsájt, mert hisz a bocsánatkérésben, de a tényeken tényleg nem változtat ez már.. Hát így jártál. Én a helyetekben ha menni kell új iskolába akkor elfogadnám azt a lehetőséget hogy önszántadból mentél el..Így esetleg lesz egy normális iskola ahol még akár jól is érezheted magad..

2013. márc. 10. 21:51
 22/99 anonim ***** válasza:

Most már várd meg a

holnapot

23/99 A kérdező kommentje:
Beszéltem az igazgatóval.Azt mondta meg van bocsátva,de a tényeken nem változtat..
 24/99 anonim ***** válasza:
40%
Eltanácsoltak
2013. márc. 10. 21:52
 25/99 anonim ***** válasza:
Nekem is elküldenéd légy szíves. Tudni kell, hogy mi van a dolog hátterében ettől függően lehet megítélni, hogy az igazgató az adott helyzetben jóindulatúan járt-e el vagy túl szigorúan.
2013. márc. 10. 21:52
 26/99 anonim ***** válasza:

Lehet,úgy gondolja

az igazgató,h nem "illesz" oda

2013. márc. 10. 21:53
 27/99 anonim ***** válasza:
Összefirkáltátok az iskolát(?)
2013. márc. 10. 21:54
 28/99 anonim ***** válasza:
Ja, persze, most meg hirtelen beszéltetek...
2013. márc. 10. 21:55
 29/99 A kérdező kommentje:
Nem most beszéltem vele.Még aznap mikor azt mondta,hogy kivagyok rúgva.Nem firkáltunk semmit.
2013. márc. 10. 21:55
 30/99 anonim ***** válasza:
62%

A "kirúgásról" nem szoktak papírt adni

Egyszerűen kiiratnak

2013. márc. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!