Szerintetek van esélyem bekerülni a Vetésibe? Ezt a sulit jelöltem meg elöszőr és legeslegelsőnek a biosz szakot ahol 36-dik vagyok de csak 20 főt vesznek fel, de még esnek ki. Angolt is megjelöltem, de ott 125-dik vagyok.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék bioszra menni.
(tapasztalatok,gondolatok mindent nyugodtan írjatok)
2013. márc. 10. 09:45
31/36 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nagyon szeretnék a Vetésibe menni,de háát.. :/ :)
Másodiknak pedig Pápán a Türr gimnáziumot jelöltem meg :)
te? :)
2013. márc. 27. 14:24
32/36 anonim válasza:
Én a Türr-ről jókat hallottam. :)
Na, hát úgy van, hogy ugye első helyen a DLSB, második helyen a Vetési francia tagozata, aztán harmadik helyen a siófoki Perczel (nem tudom, hallottál-e róla) német kéttannyelvű tagozata. Ide már 100 %, hogy felvettek, úgyhogy mindenképpen kéttannyelvűbe megyek, kérdés, hogy hova vesznek fel. Mert ha sem Almádi, sem Vetési, akkor Siófokra megyek.
33/36 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még erről a siófoki suliról. :)
és ott hányadik vagy? :)
2013. márc. 27. 19:04
34/36 A kérdező kommentje:
Én harmadiknak Keszthelyen a Vajda János Gimnáziumot jelöltem meg, meg a biztonság miatt megjelöltem a Bródyt,de oda felvettek mert 1. vagyok :)
2013. márc. 27. 19:05
35/36 A kérdező kommentje:
hogy hogy nem írsz? :O
2013. ápr. 7. 09:50
36/36 anonim válasza:
Szerintem van esélyed, hogy felvesznek bioszra bár a bioszt általában nem 3.-ként jelölik meg és elég jó a Vetésiben a biosz :) De én szorítok neked, majd írd meg felvettek-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!