Mit tehetek? Más felsőoktatási intézménybe akarok járni, mint amit megjelöltem, milyen lehetőségeim vannak?
Tehát NEM a sorrendet akarom megváltoztatni, NEM vagyok még hallgató sehol, most érettségizek, és mielőtt még felvennének akárhová is, szeretnék módosítani. Más intézményt, más kart, más szakot. Hogyan lehetséges ez? Vagy csak akkor megoldható, ha már van hallgatói jogviszonyom?
Lehetőleg témában jártas valakik válaszoljanak. Előre kellett volna gondolkodni, tudom, túlképzés van diplomásokból, tudom, Rozi ángyi fia is jogász és most munkanélküli, tudom... A kérdésre koncentráljatok kérlek! Előre is köszönöm...
Sehogy. Nem lehet újat beírni, sorrendet lehet módosítani.
Ha nem vesznek fel sehová,jelentkezhetsz pótfelvételire.
Köszönöm. Tehát, nem az a gond, hogy nem vesznek fel sehová. Csont nélkül felvesznek, előrehozottakkal duplázva megvolt a tavalyi ponthatár feletti szám, de ezt hagyjuk...
Máshová akarok járni. Sejtettem, hogy időközben nem lehet már megváltoztatni az intézményeket. Arra lennék kíváncsi,ha felvesznek oda amit most megjelöltem, én beiratkozok, ergo hallgatói jogviszonyom lesz. Mint hallgató, félév teljesítés nélkül, átjelentkezhetek-e máshová?
csak akkor vesznek át, ha azonos a szak, és még akkor is valszeg előről kell kezdeni, illetve csak pár tárgyat tudsz elfogadtatni (75% feletti egyezés)
Újat beírni nem lehet. Ha valami teljesen más érdekel akkor bizony újra kell érettségizni, és jövőre újra felvételizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!