Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tehetek? Más felsőoktatási...

Mit tehetek? Más felsőoktatási intézménybe akarok járni, mint amit megjelöltem, milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Tehát NEM a sorrendet akarom megváltoztatni, NEM vagyok még hallgató sehol, most érettségizek, és mielőtt még felvennének akárhová is, szeretnék módosítani. Más intézményt, más kart, más szakot. Hogyan lehetséges ez? Vagy csak akkor megoldható, ha már van hallgatói jogviszonyom?

Lehetőleg témában jártas valakik válaszoljanak. Előre kellett volna gondolkodni, tudom, túlképzés van diplomásokból, tudom, Rozi ángyi fia is jogász és most munkanélküli, tudom... A kérdésre koncentráljatok kérlek! Előre is köszönöm...

2010. jún. 9. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt írta teljesen más egyetem, más KAR és más SZAK. Nem nagyon számítanának be semmit.
2010. jún. 10. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Vannak azok a bizonyos szabadon felhasználható kreditek, amikkel olyan tárgyat veszel fel, amit akarsz. Csak úgy mondom.
2010. jún. 10. 09:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat. Talán annyiból szerencsés, hogy amit megjelöltem első helyen, az szlavisztika orosz, úgyhogy annyi értelme lesz annak az egy évnek, hogy nyelvet tanulok.
2010. jún. 10. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom írták-e már, de újrafelvételihez nem kell újra érettségizni!

Tényleg csak úgy működik, hogy jövőre újra jelentkezel a felvin kersztül oda, ahová menni szeretnél, de a régi érettségi eredményeiddel.

2010. jún. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!